Ben kimim?

Müşteriden gelen çoğu projeler genellikle para kazandıran çark çevirme, çekiliş uygulamaları ve çevirdikçe kazan tarzı uygulamalar olduğu için bu alanda uzmanlaştım. Daha önce yaptığım uygulamaları referans olarak verebilirim. Aklınızdaki fikirleri beraber geliştirebilir ve daha iyi hale getirebiliriz. Tecrübelerim ile istediğiniz appi rahatlıkla yapabilirim. Sadece hayalet senaryoyu anlat geri kalan her şeyi ben hallederim.

Hizmet Hakkında:

- Fiyatlandırma zaman x zorluğa göre ayarlamaktayım. Bu uygulamalara talep oldukça fazla. Sektörde fark yaratılan olmanız için zamanımın çoğunu size ayırırım. Bunun için ben bir şeye karışmıyorum sadece bana yap ver derseniz 1250 TL ekstra fikirlerinizi hazır appe eklersem 1450 sıfırdan app isterseniz 1650 TL dir. (Pazarlık payı her zaman vardır. Aşırıya kaçmamak şartı ile) Bu ücretler karşılığında profesyonel ve bir app e sahip olur ve gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Ben bir kere kazanırım ama siz hep kazanırsınız.

- Teslimatı para ödendikten sonra hemen apk dosyasını vermekteyim.

- Hata durumlarına karşı ücretsiz revize edebilirim. Ekstra isteklerde zaman ayıracağım için cüzi ücret talep edebilirim.

-Android Studio ile Java dilini kullanarak profesyonel Android Uygulaması yapıyorum.

-Gelirlerini max seviyeye çıkaracak ve tanınırlığını arttıracaktır.

-Fikirler beraber konuşa konuşa büyür. Bu nedenle ekstra fikir eklemelerde fazla ücret talep etmiyorum. Sadece zamanı fazla almaması kaydı ile. Çünkü daha farklı firmalara da iş yapmaktayım.

Uygulama içindekiler
Firebase push mesaj
Firebase google giriş (Böylelikle kimse yalan mail ile giriş yapamaz)
Kullandığım veri tabanı Firebase (Böylelikle real time veri alıp verebilirsiniz)
Admob reklamları (Geçiş ve Ödüllü reklam)
....

Müşteriden Talep Ettiğim Bilgiler:

Güvenilir bir isim soyisim
Detaylı anlatılmış senaryo ve varsa tasarım fikri