SEO Şefi olarak 3 aylık bir sürecin sonucunda kendi yorumlarımızı ve tecrübelerimizi katarak bir analiz aracı yazdık. Analiz aracı tamamen ücretsizdir ve her hangi bir kısıtlama barındırmamaktadır.
Basit, Orta rekabet anahtar kelimeler için dikkatlice yapılan analiz sonucunda, püf noktaları yakalayan kişiler rahatlıkla iyi konumlar elde edebilirler. Analiz aracında yer alan detay alanları sitenize değer katacak maddeleri barındırmaktadır. İlk tepkileri almak adına Beta olarak yayına aldık, 24 saat içerisinde 5 yeni özellik daha eklenecektir. Gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız. Google Bot mantığı ile olabildiğince derinlemesine bir tarama yaparak en doğru sonuçları paylaşmaya çalıştık. Analiz aracının özelliklerine seo analiz sayfasından ulaşabilirsiniz.
Ana sayfa ve alt sayfalarınız için analiz yapmanız mümkündür!

Ücretsiz Seo Analizi için : https://www.seosefi.com/seo-analiz/ linkinden sitenizi analiz edebilirsiniz.

Faydalı olması dileği ile, lütfen olmasını istediğiniz özellikler varsa bizlerle paylaşınız. Beta sürümde küçük aksaklıklar olacaktır yaşadığınız sorunlar için geri bildirim yapmanız durumunda hızlıca çözüm üreteceğimizi bilmenizi isteriz.
Sevgi ve saygılarımızla.
SEO Şefi