Merhaba arkadaşlar, konuyu anca görebildim.Öncelikle konu sahibine ve diğer destekleyen arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.

Bir kaç şeyi açığa kavuşturmak istedim;

- Proje iptal edilmedi, proje konusu ***'da 2016 gözükmekte.Bunun sebebi 2 tane BluBoard projesi var son proje yani şu an geliştirmekte olduğum, 2018'in ortalarında sıfırdan başlamış olduğum proje.Konuda gördüğünüz iptal vb. postlar önceki projeden kalma ve altyapı eksikliğinden, hazır tema vb. gibi durumlardan dolayı o şekilde yazmıştım ve eski projeyi iptal etmiştim.İleriki sayfalara bakarsanız tam olarak görebilirsiniz.

- Tema kimse tarafından çizilmedi, benim tarafımdan da çizilmedi.Tabi ki fikir edindiğim bazı temalar var.Ancak default tema kendi tarafımdan doğaçlama olarak yapıldı, her gün geliştirmeye ve gerekli özeni göstermeye devam ediyorum.Jquery, css açısından gelişmiş bir default temamız var ve bu da BluBoard için tema gelişimi yapacak olan arkadaşlarımıza yardımcı olacaktır.

Bir diğer hususta donanımhaber, shiftdelete gibi forumlarında da destek konusu var tarafımdan açılmış.Ancak sadece *** üzerinden proje gidişatını paylaşıyorum.Bugün de bir güncelleme postu attım.

Onun dışında gördüğüm bir kaç sitede daha benim ağzımdan gibi yazılmış konular var onlara itibar etmeyin, benim nickim hep aynıdır.