Merhaba, daha önce Türkiye'de Tek Sayılabilen Bir Projem Var! şeklinde bir konu açmıştım. Gören Duyan isimli sosyal sorumluluk projemde 2 senedir hiçbir maddi gelir gözetmeden insanların mağduriyetini gideriyorum. Kayıp, çalıntı ilanlarının verilebildiği Gören Duyan isimli projemde desteğe ihtiyacım var. Gelen ilanları daha çok kişi görmesi için sosyal medyada paylaşıyorum, sitenin kendi kitlesi var fakat gelen ilanların daha çok kişiye ulaşması için pek yeterli gelmiyor.

Gören Duyan'da 2 sene içerisinde bir çok evcil hayvan bulundu. İnsanların kayıp eşyasının veya evcil hayvanının daha kısa sürede bulunmasını sağlamak için sitenize küçük bir kod ekleyip son ilanları web sitenizde gösterebilir misiniz?

Web sitenizde şu şekilde gözükecek: https://i.resimyukle.xyz/KfT457.png
Kod içeriği: https://i.resimyukle.xyz/d5QNH9.png

Kod:


Kodu web sitesine ekleyen kişiler için Gören Duyan'da Destekçiler şeklinde bir sayfa oluşturup web sitelerine logoları ile birlikte yer vereceğim.
Lütfen kazanç sağlamak ve gelir elde etmek amacını bir kenara bırakarak insanların mağduriyetinin giderilmesine "mutlu sona kavuşmalarına" yardımcı olun.

Nasıl ekleyeceğiniz hakkında;
https://www.gorenduyan.com/blog/goren-duyana-destek-ol

Destekçiler: https://www.gorenduyan.com/destekciler
Basında Biz: https://www.gorenduyan.com/basinda-biz