kankirmizi adlı üyeden alıntı

sizlerin savunduğu siyasi parti de başka oluşumların yandaşcısı,destekçisi. sözüm sana değil ama eleştirecekseniz toplu eleştirin. olumlu/olumsuz farketmez. senin bu eleştirdiğin parti diyelim ki p**'yı destekliyor(değil ama varsayalım ki öyle), aynı şekilde savunduğun sol partiler de dh*p-c gibi oluşumları destekliyor ve aynı zamanda p** adlı şerefsizlerin cenazesine katılıyor biliyorsun değil mi? veya hdp ile aynı ittifak'ta bulunuyor tek bir partiyi devirebilmek için...
şehitler üzerinden siyaset ve prim yapmayalım lütfen... şehitler üzerinden oy toplamayalım lütfen...
bu konuya girdiniz okudunuz, fatihanızı okuyun yani öyle tartışma yapmayın kendi aranızda çünkü siz bu milletin evladısınız. ülkemiz için hayırlısı olsun, Allah terör'ün ve destekçilerinin belasını versin. Allah şehitlerimizin ailesine sabırlar versin.

kaynak:
https://pbs.twimg.com/media/DpOHWDkWwAA8YLc.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=VnbNSL5uhfg
https://www.sabah.com.tr/gundem/2015/12/02/kilicdaroglu-barikat-kuran-arkadaslara-sesleniyorum-kaldirin
https://t24.com.tr/haber/kilicdaroglu-ypg-teror-orgutu-degil-vatanini-kurtarmak-icin-orgutlenmis-bir-olusum,274588
https://twitter.com/oztrk_aydn/status/1059477427053846528

@darknov4 iyi oku sende dostum,

iyi forumlar.


hiç bir yetkisi ve gücü olmayan bir muhalefet partisiyle, tüm medyayı tekelinde toplayan ve istediği algıyı istediği gibi yayma imkanı olan ve yetmezmiş gibi 17 yıldır ülkenin tüm kurumları tam yetkiyle elinde tutan bir partiyi eş tutmak, bir görmek zihniyetinizi özetliyor zaten. ne yazsak boş kalır, bu da ayrı bir gülünçlük işte.

zerre sorgulama yok, neden bu haldeyiz yok, neden bu insanların hayatı mahvoluyor yok, tsk'yi bile isteye fethullaha satmışlara, elini eteğini öpmüşlere laf etmek yok, ölen ölsün, bir fatiha oku geç. neyin tatavasını yapıyoruz değil mi? yazık vallahi.


ekleme: kurtuluş savaşıyla, bir ülke kuruluşuyla, bir milletin bağımsızlık mücadelesiyle; günümüzün,siyasi ideolojilerinin kendi elleriyle harladığı terörün sonuçlarını bir tutmayı da gördük ya, tüm şehitlerin kemikleri sızlatıyorsunuz.. şu 40 günde 40 aile mahvoldu, onları düşünün lan azıcık. yazık lan.

sene 2000: sayın öcalan düşüncelerinin değil almış olduğu kellelerin hesabını veriyor.
bunu söyleyen, bu ülkeyi 17 yıldır yönetiyor...