acabuco adlı üyeden alıntı

wp hattina bakan 16 yasindaki arkadasin sen oldugu gozumde cok buyuk netlik kazandi, kesin bu. para iadesi yapmak istediginden beni musterin olarak istemediginden bahsediyorsun, 3.kez id yi ilettim iade yap diyorum, islem 5 gun oldu hala islemde gozukuyor, iadeyi yapar misin ? 5 gun yerine 25 gun devam mi edecek islem ? nasil rezalet bir smm siniz siz ?


Konuştuğunuz kişinin yaşı veya benim yaşım sizi ilgilendirmiyor, yaşımı çok merak ediyorsanız 0506 053 9617 numarasını ararsanız sizinle konuşacağım ve yaşımı çok net anlayacaksınız. Ama şuna eminim ki 16 yaşındaki çocuklar senden daha zekiler. Güzel konuşursanız güzel yanıtlar alırsınız. Bu şekilde konuşursanız size destek vermeme hakkına sahibim.

OguzhanBiyik adlı üyeden alıntı

Tam 1 gün oldu siparişi gireli 100 Beğeniyi gönderemeyen bir site arkadaşlar. İademi yapın o zaman diyorum iade yapamayız otomatik servis bu diyorlar kesinlikle tavsiye etmiyorum. Daha iyi yerler var sadece deneme amaçlı 20 TL yatırdım isteyene özelden paylaşırım. Whatsapp destek hattı görüşmeleri :

https://ibb.co/hF6nk0W
https://ibb.co/Zmpn8Gr
https://ibb.co/9gK6NX4
https://ibb.co/hFM8KDY
https://ibb.co/x8CTtjJ


Anlık çalışan beğeni varsa bize de söyleyin biz de orayı kullanalım. Kontröllerimizi sağladığımızda 0-1 saat oluyor ve kontröl ettiğimiz zamanlarda en iyi servisleri en üste alıyoruz. Sipariş girmeden önce ticket açıp şu an en iyi hangi servis beğeni atıyor diye sorabilirsiniz. Takipçi servisi ile ilgili sorun olursa yazın çünkü açıklamalarda beğeni servisleri hemen atmayabilir zaten yazıyor. Ama ben yine de diyorum, beğeni bizde 1 günde atarsa diğer sitelerde 3 günde atar. En iyi servisler bizde. Takipçi servisimizi, dediğiniz daha iyi yerler var sitelerinde 15-20 TL'ye bulursunuz. Ana sağlayıcı biziz.