emirhan adlı üyeden alıntı

Öncelikle görüşleriniz için teşekkür ederiz mutlaka dikkate alıp düzeltmek adına çalışma yürüteceğiz.2011 den bu yana sektördeyiz mutlaka hatalarımız eksiklerimiz oldu her zaman bunları azaltmak hatta bitirmek için çaba gösterdik göstermeye de devam edeceğiz.

cPanel konusunda malesef mecburduk ve bizim gibi bir çok firma mecbur ya fiyat artışı yapacaktık ciddi anlamda yada directadmine geçecektik.

cPanel %400 üzerinde bir fiyat artışına gitti aylık 5.000 TL olan lisans maliyeti 1 günde 14.000 bin tl dayandı.

Bu taşımayı sadece biz değil herkes yapıyor malesef yapmak zorunda herhangi fiyat artışına gitmeden cpanel sağlamak mümkün değil crackli cpanel kullanmadıkça

Alt yapı aslında aynı cpanel de de cloudlinux , Litespeed kullanıyorduk directadmin de de kullanıyoruz tek fark var tasarım

Kullanılan WHM ve cPanel tasarımı tamamen bizim tarafımızdan ve 1 ay gibi kısa bir sürede yapıldı geliştirmeye devam ediyoruz yaparken gereksiz detaylardan arındırıp ihtiyaç olanları ekledik bunun bize katkısı oldu mu evet oldu çoğu müşteri artık bunu nasıl yaparım diye sormuyor kolaylıkla yapacağı işlemi buluyor :)

Ama sizin gibi detaylarla uğraşan müşterilerimiz bu durumdan hpşnut değil farkındayız yakında tema seçmeyi aktif edeceğiz isteyen müşterimiz default directadmin temasını seçerek tüm özellikleri aktif kullanabilir isteyen ise bizim yaptığımız tasarımı kullanabilir.

Şuan kullanılan tasarım kesinlikle bitmiş değil geliştirmeye devam ediyoruz 1-2 ay içersin de güncelleme yapılacak tüm eksikler giderilecektir .


Emirhan bey,
Değerli cevabınız için teşekkür ederim. Panel konusunda gerçekten yapacak hiç birşey yok. O konuda haklısınız. Ben directadmin default tema kullanmayı alıştığımdan ilk başta cpanel mi yoksa direct mi biraz afalladım :). Kullanmakta bir problem yok, ben cpanel kullanırken bile en eski tasarımı seçip kullanan biriyim böyle bir hastalığım var..
Eksiklerin giderileceğinden eminim herhangi bir şüphem yok, çalışmalarınızın devamını diliyorum.