darki66 adlı üyeden alıntı

Altta numara 000 yazıyo footer düzenlenmemiş logo bari Arka planı saydam yapsaydınz böyle bir siteye neden para yatırsın insanlar


Darknet adlı üyeden alıntı

hocam yanlış anlamazsan, web siten hiç güven vermiyor. Şahsen 5 bin tl vey 110 bin tl'm olsa kesinlikle bu işe senin web sitende girmezdim. Bu işe baş koyduysan önce profesyonel bir web sitesi ile işe başlamalısın.


Arkadaşlar merhabalar.Önceki postlara bakabilirseniz açıklamaya çalışmıştım.
www.seninmagazan.com web sitesi benim kendim amatörce oluşturduğum ve esas projeyi tanıttığım bir web sitesidir.Doğru eksikleri çok.İlerleyen zamanlarda düzenlemeler yapılacak.
Esas takip etmenizi tavsiye edeceğim platform Türkiye'de ve dünyada yeni bir konsept.Klasik E-Ticaret ve N11 tarzı pazaryeri modeli karışımı bir platform olacak.

Adına nar modeli dediğimiz ; ''Ürünlerinizin binlerce mağazada aynı anda satışa sunulmasını, binlerce mağazadaki ürünlerin de sizin mağazanızda hazır olarak yer almasını sağlıyoruz.''İster kendi ürünlerinizi satın,satılacak bir ürününüz yoksa başka firmaların satışa sunduğu ürünlerin satılmasına aracılık ederek kazanç sağlayın.

Yakın zamanda mağazaların arayüzü komple değişiyor.Kargo entegrasyonu,Blog,Flash Banner v.b özellikler eklenecek.

Projeye Ait Resmi Siteler.
Projeyi geliştiren şirket Tekkart Bilişim Hiz. ve Tic. A.Ş
Resmi Web Sitesi:https://www.tekkart.com.tr/

Resmi Fırsat Sitesi:https://www.tekkartfirsat.com.tr

Mağazan Olsun:http://magazanolsun.com/

Aynı Alt yapı ile açılmış örnek kendi sitem:https://www.sanalesnaf.com/

Projenin Online Sunumundan Kaydedilen Aşağıdaki Videoyu İzleyerek Ön Bilgi Edinebilirsiniz.