ramazankonur adlı üyeden alıntı

Su baskılı tişört işinin peşini lütfen bırakın artik :) 4 sene once bu ise girdim cokda guzel kazanc sagladi hala devam ediyorum Ama artik o kadar fazla insan tisort isine girdiki bıktım piyasadan. Cigkofteci isi bile bu kadar ragbet gormemistir :) n11 e bakiyorum 80 bin tisort var kategoride. Belkide başka hiçbir kategori o kadar dolu degildir. Uzerinize alinmayin ama belli bir miktar para toolayan herkes 100 tisort 100 sweatshirt alip zengin olma pesinde. Suan bu piyasada en yanlış sektörü secmissiniz. Umarim para kazanabilirsiniz


Selamlar hocam, isyanınızda haklısınız ki ben de bu işi yapmama rağmen sizinle aynı fikirdeyim. Benim planlamalarım aylardır yapılıyor ve tişörtcü olarak değil tamamen özgün tasarımlara sahip worldwide bir marka olarak tasarlandı her şey. Türkiye sadece başlangıç ayağı benim için.
Yani al bir png'yi baskıla bir bez parçasına sat diye bir mantalitem yok. Dikim / tasarım konusunda fazla sayıda çalışan var ve bireysel "alayım bastırayım satayım" modunda bir iş değil. Para kazanmak elbette amaçlardan birisi fakat gerçekten böyle bir şeyler tasarlarken ve marka yaratırken keyif alıyorum + giyindiğim tarzın türkiyede çok örneklerini göremediğimden böyle bir şey yaratmak istedim.
Yine de teşekkür ederim yorumunuz için :) umarım her şey güzel olur.