Değerli forum kullanıcıları ;

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona salgını sebebi ile hem sizler hem de bizler için bazı önlemler aldık. Elimizi taşın altına koymaya çalıştık.

İş durumu uygun olan tüm bölümlerimiz salgın sonuçlanana kadar uzaktan çalışıyor olacaklar, Buna bağlı olarak veri merkezimizi ve ofisimizi ziyaretçilere kapattık. Yalnızca acil fiziksel işlem gerektirecek durumlarda hijyen prosedürleri uygulanarak işlem yapılacağını bildirmek isteriz.

Binamızda minimum sayıda özel ulaşım araçlarıyla ulaşım sağlayan personellerimiz bulunacaktır.

Bu süreçte taleplerinize yine aynı hızla dönüyor olacağız, fakat yine de oluşabilecek geç yanıtlar için şimdiden özür diliyoruz.


Sizler için ise ;

1) 10 Nisan 2020 tarihine kadar (salgın durumuna göre uzatılabilir) Paylaşımlı web hosting ve Sunucu hizmetleriniz ödeme sebebi ile askıya alınmayacaktır. Alan adı, SSL ve Lisans gibi 3. parti firmalardan temin edilen servisler ile ilgili ne yazık ki herhangi bir iyileştirme yapamıyoruz.

2) Tüm web hosting, bulut sunucu ve email hosting gibi hizmetlerimizde yeni siparişlerde EVDEKAL kupon koduyla %20 indirimli hizmet alabilirsiniz (İlk defa aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık alımlarda geçerlidir)

3) Yine tüm web hosting bulut sunucu ve email hosting hizmetlerinizi yıllık olarak uzatmak isterseniz destek bileti oluşturup %20 indirim uygulanmasını talep edebilirsiniz.

4) .COM alan adı yeni kayıt ücretini 6.99$ a indirdik, Nisan ayı sonuna kadar geçerlidir.

Ayrıca bu süreçte yüksek hızda upload erişimine ihtiyacı olan Eğitim kurumları bizlerle irtibata geçebilirler, ofisimizdeki internet bağlantısını kullanarak video ve görsellerini internet ortamına 10 Gbit upload hızı ile hızlıca aktarabilir, harici disk ile bize ulaştırabilir biz yükleyebiliriz veya videolarını yayınlamak için sunucu desteği talebinde bulunabilirler.


Siz de bizim gibi EVDEKAL’ın böylece hem siz, hem de çevreniz güvende kalsın.
Umuyoruz ki en kısa sürede bu süreç sonlanır ve her şey normale döner.

ALASTYR