Uzun süredir webmaster araçlarımızın revizesi, arayüz değişimi gibi ihtiyaçlarınızın ve şikayetlerinizin olduğunun farkındayız.

Bir süredir bunun için çalışmalar yapıyorduk ve nihayet bu haberi sizlerle paylaşma vakti geldi. :)

Bu yenilikle birlikte sadece arayüz değişimi yapmayacağız. 10. yılımıza yakışır biçimde daha büyük ve yeniliğe açık bir WM Aracı'nı yeniden yaratıyoruz!


Yeni sistemle birlikte gelecek başlıca özellik ve yenilikler:

  • Tamamen ihtiyaçlarımız doğrultusunda sıfırdan geliştirdiğimiz WM Aracı Forum ve Ticaret altyapısı

  • Havuz sistemi ile güvenli e-ticaret

  • Android ve IOS mobil uygulamalar

  • Gelişmiş anlık mesajlaşma sistemi

  • 4-5 aşamalı doğrulanmış üyelikler (kimlik, sms, mail, banka hesabı, adres)

  • Ve yenilenmiş, ihtiyaçlara cevap verecek şekilde geliştirilmiş webmaster araçları



Bunlar haricinde planladığımız irili ufaklı çok sayıda özellik ve yenilik var. Hedefimiz 6 ay içerisinde beta ve 1 yıl içerisinde kararlı sürüm olarak yayında olmak.

Sizlerin de yeni WM Aracı'nda olmasını istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz özellikleri bu konu altından paylaşmanız bizler için önemli.

Hali hazırda güçlü bir ekip oluşturduk. Fakat özellikle grafik tasarım, html/css, js konusunda uzman, güçlü referanslara sahip arkadaşlar bu süreçte bizlerle çalışmak isterse özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirler.

Tüm WM Aracı ailesine hayırlı olsun. :)

- - - - -

Güncelleme:
(24.Ocak.2021)

Pandemi süreci ilk aylarında planımızın ötesinde ilerlememizi sağlamış olsa da, sonradan ciddi şekilde geride kalmamamıza sebep oldu maalesef.

Android ve IOS mobil uygulamalar haricinde planladıklarımız ve daha fazlası yazılım tarafında neredeyse hazır. Web / mobil sürümleri birebir aynı özelliklere sahip şekilde kullanışlı olacağı olacağı için yakın zamanda mobil uygulama ihtiyacı hissetmeyeceğimizi düşünüyorum. Fakat yine de mobil uygulamalar, yeni WM Aracı'nı yayına aldıktan sonra ilk işlerimizden olacak.

Şu anda arayüz web/mobil - dark/light olarak yeniden tasarlanıyor. Kısa sürede css/html dökümle yeni yazılıma giydirme işlemleri tamamlanacak ve ardından yayına hazır olacak.

Yeni arayüzden birkaç kesit:


WM Aracı Anasayfa:



WM Aracı Blog: