SeoMasterKing adlı üyeden alıntı

Merhaba sitenizin, yaşı ve kitlesine bağlı olarak aldığı trafik miktarını göz önünde tutarak, içerik grimenizi tavsiye ederim.
Örnek olarak siteniz daha yeni kayıt edilmiş bir alan adına sahipse, yoğun içerik girmeniz siteniz için ters etki oluşturacaktır.
Bizim önerimiz yeni sitelerin belirli günlerde ve hep aynı zaman diliminde kısa olmayan uzun makale hazırlamalarıdır.
Örnek olarak her pazartesi günü saat 14:00 'de minumum 800 kelimelik maksimum 5 anahtar kelimeye sahip içerik eklemek ve bunu her pazartesi yapmak sitenizin hedef kelimelerde ve otorite puanlarında pozitif bir yükselme getirecektir.
Bizim yeni sitelere tavsiyemiz haftada maksimum 2 veya 3 adet içeriği belirli gün ve saatte düzenli olarak eklenmesidir.
İyi çalışmalar dilerim...


cipralex adlı üyeden alıntı

ben 6 senedir her gün içerik giriyorum, bu bazen 4-5'i buluyor, zararını görmedim, faydasını gördüm mü bunu ölçemem tabii. seo oranlarım iyi. neil patel var yabancı seo uzmanı, o da 2020 için şunu diyor, bir konu hakkında 4-5 benzer yazı yayınlayacağınıza, tek bir yazıyı düzenli olarak geliştirin ve genişletin.


enerjiveguc adlı üyeden alıntı

belirli bir program sürecinde içerik girmek çok yoğun siteler için zaruri ihtiyaçtır. spesifik konularda içerikler üretip fazla da rakibiniz yoksa, arama sonuçlarında konunuz doğrultusunda yine ilk sıra/sayfada çıkarsınız. genel konular üzerine içerik üretiyorsanız, o zaman sitenizin dinamikliği önemli unsurdur. her gün içerik üretmelisiniz, botları çekmelisiniz ve siteyi canlı tutmalısınız.
Oluşturduğunuz içeriklerin etiket ve seo yapılandırmalarını iyi yapın yeter.


hepyasemin adlı üyeden alıntı

kaliteli bir içeriği ne kadar bir sürede üretebiliyorsanız, o zaman aralığında yazı giriniz. 200-300 makaleli ancak 50 hit bile almayan çok web sitesi var. Önemli olan içerik kalitesi.



Dediklerinizi teker teker okudum hepiniz emek verip yazdığın için teşekkür ediyorum.