Atacani adlı üyeden alıntı

Çekilişle 1000 takipçi satın aldım, 500 bile gelmedi. Bana diyorlar ki, başlarken 79.500 dünüz şuan 81.600. Benim profilime zaten günde en az 500-600 takipçi geliyor bu günlerde. Bizim anlaştığımız şey 1000 takipçi kazandırmak adınaydı, resmen param çöpe gitti.


Yüzlerce sipariş verilmiş ve hepsi tek tek kontrol edilmiş bugüne kadar. Bir tek sizde sorun çıkmış olamaz diye düşünüyoruz. Siparişiniz başladığı rakam sisteme girilmiş ve tamamlanma rakamına kadar da işleminize devam edilmiş. Bizim servisimiz de %10 - %20 kadar düşme olacağı yazıyor. Sizin dediğinize göre günde belirli bir takipçi akışı var ise hesabınıza, şu anda artması gerekli ancak ortalama 1 saattir hesabınızı takip ediyoruz, ancak +1 artış olmadan bizim takipçilerimizden düşenler olduğunu gözlemledik. O nedenle vermiş olduğunuz -ticaret puanınızı ve olumsuz yorumunuzu kabul etmiyoruz.

Oldu ki buraya yazanana kadar, destek üzerinden iade talep etse idiniz biz zaten size iadenizi geçerdik. Bizi diğer servis sağlayıcılar ile lütfen bir tutmayın. 15₺ ile ne siz ne de biz zengin oluruz.

Saygılarımızla!