Kollektif bir çalışma ile bir forumu andıran fakat bir yandan canlı sohbet, takip sistemi, arkadaşlık ekleme, akış kısmında paylaşım ve anayasafyasındaki blog kısmıyla tamamen bir topluluktan oluşan https://www.yukleniyoo.com sitesi Mayıs ayı sonları gibi yayın hayatına başladı. Yukleniyoo.com aslında hem bir blogger hem bir twitter hem bir facebook. :) Ayrıca para da kazanabiliyorsunuz.

Sitede muhteviyat olarak 3 çeşit üyelik bulunuyor. Her ne kadar tüm üyeler aynı
profile sahip olsalar da üyeler bazı özelliklerden dolayı birbirinden ayrılıyor. Bu 3 üyelik şu şekilde

1-Standart Üye : Bu üyeler site içerisindeki içerikten yararlanabiliyor, akışta keyifli vakit geçirebiliyor ve paylaşım yapabiliyorlar. Yaptıkları her bir paylaşımdan 10kr kazanıyorlar. Kazandıkları para puanlar onlara para olarak dönmese de destekledikleri doğrulanmış içerik üreticilerine bu para puanları aktarabiliyorlar.

Diğer iki üyelik içerik üreticiler ana başlığında ikiye ayrılıyor

1-Yazarlar:

Yazarlar site içerisinde blog yazıp onaya gönderiyor ve yazdıkları blog başına 1 ₺ para puan kazanıyorlar. Bloglar öyle çok uzun yazılar olmak zorunda değil. Bilgi verici makalelerden oluşması yetiyor ve onay almak çok basit. Sadece imla kurallarına hakim olunması kafi. Yazarlar para puanları 100 ₺ye ulaştığı zaman para çekme talebiyle paralarını çekebiliyorlar. Yine yazarlar da üyelerden parapuan taleb edebiliyor ve bu sayede siteden daha hızlı ödeme alabiliyor.

2- Sanatçılar

Sanatçılar akışta paylaştıkları her içeriklerinden, (bu içerikleri site için üretmiyorlar zaten daha önce ürettikleri içerikleri paylaşıyorlar ) 10kr para kazanabiliyor. Ayrıca üyelerden aldıkları transfer parapuanlarla daha hızlı bir şekilde 100₺ alt limitine ulaşrak siteden para kazanabiliyorlar.

İçerik üreticisi olan her üyenin mavi tiki oluyor ve bu şekilde para kazanabiliyor olduğu anlaşılıyor. Toplanan parapuanları 100₺ ye ulaştığında siteden ödeme talep edebiliyor ve parapuanları alınıp banka hesaplarına ücretleri aktarılıyor.


Sistem şu anda bu şekilde. Amacımız orjinal içeriklerin kaybolduğu kalabalık platformlardansa daha sakin bir platform oluşturup yazar ve sanatçılara ek gelir sağlamak. Ayrıca yeni yeteneklerin keşfedilmesi için prodüktörlere, yapımcılara bir yetenek avcısı site sunabilmek.

Sitemizle ilgili görüş ve düşüncelerinizi, tavsiyelerinizi belirtirseniz seviniriz.

Yükleniyoo Yerli Sosyal İçerik Platformu


Edit:
Sitenin ödeme sistemiyle ilgili bir kaç değişikliğe gittik
Artık bin görüntülenme başına 1₺ para puan kazanılırken her içerik yükleyişte de 50 kr değerinde para puan kazanılıyor. Böylelikle bir içerik üretici içeriği görüntülendikçe para kazanmaya devam ediyor. Şu an sitemiz beta sürümünde. Gelişmeye devam ediyor. Fikirleriniz varsa alabiliriz