demreli adlı üyeden alıntı

Birşey demek istiyorum eğer hile hurda ile bizim gibi kullanıcıları kendinize takipçi yapacaksanız haberimiz olmadan sizlere hakkımı helal etmiyorum.Biz sizleri takip etmek zorundamıyız?


Öncelıkle hak veya hukuk ile bi alakası olduğunu tam olarak çıkartamadım. Ben bu hile hurda mı veya başka bi yöntem mi kendim yapardım. Bilmediğimden böyle bi konu açtım ama siz hemen konuyu dine ve hakka vurdunuz. Bence önce bi düzgünce bi sual şekli bulup sorunuz.

selcukg adlı üyeden alıntı

Bir kişi , Sizi siz olduğunuz için değil de , sizin bir hileniz sonucu takip etmesi durumunda kalıyorsa sizin için ne gibi bir faydası olacaktır açıkcası merak ediyorum.


Benim hilem diye birşey yok kardeşim. Boşuna kendini ne yoruyorsun ki ? Bak vaktiniz ayırdın gelip konuya yorum attın. Bildiğim kadarıyla E-Ticaret kuralları gereği madde 2- Satış ya da alış konularına alakasız ve gereksiz mesajlar yazmak yasaktır. O konuyla gerçekten ilgileniyorsanız ya da alıcı iseniz mesaj yazın. / böyle diyorken siz gelip konuma böyle şeyler yazmayı hangi maddeye dayanıp kendinizde buluyorsunuz merak ettim.

Not : Benim hilem veya herhangi birşeyim yok. Ben konuyu açtım ve bu işi yapanları zaten araştıracağım. Buraya gelip hile şuydu buydu demeniz ne kadar yanlış bi bilseniz size yeter zaten. Konuda hile ile çekilecek diye bi yazı olmadığından sizlere cevap bile vermemem gerekirdi ama olsun cevap vereyim yinede