Etiketleme sistemi konuya dahil olan tüm arkadaşlara yapılmıştır etiketlenmek istmeyen kişiler için konu içerisinde bilgi verilmiştir. etiketlenmeyin diyerek konuyu sonlandırmak yerine kinaye yapmak size ne kazandırıyor? Burası bir alım satım Konusu Geyik konusu Değil..
Öte yandan etiketleme sisteminin faydasını ve kullanılmasındaki güzelligi burada görüyoruz.

berbaran adlı üyeden alıntı

mikekhan konuyu takipteyim son gelecek teklife göre değerlendireceğim konuyu. Teklifler arttıkça bilgilendirme adına etiketlerseniz sevinirim.

Açılan konuyu ve Diyoloğu uzatmanın size ne gibi bir çıkar yada fayda sağlayacağını düşünüyorum doğrusu konu baltalamak ve konu dışında farklı bir yorumun size ne kazandıracaktır konuda varsa bir eksiklik ve yanlış bunu öm ile iletmek zormu? ve etiketleme sistemi üyelerin açılan konudaki son gelişmelerden haberdar olmaları için vardır bunuda uygun şeklide yaptığıma inanıyorum Açık artırma konusu sürekli an ve an değişen ve güncellenen bir konudur bu na istinaden etiketlenme elbette hep kullanılacaktır taki karşı tarafın bunu istememesi dışında Tabiki Düzgün ve kendinizi ifade eden bir türkçe ile yapılan kinaye ile değil Boş zaman ve saatlerinizi geyik alanında doldurabilirsiniz. iyi forumlar

Ek Olarak: İhaleyi 85 tl ile skopjebr kazandı