vidyoyu çok beğendim güzel hazırlamışsın kardeşim. ses kalitesi de çok güzel. aynı böyle devam fakat görüntü biraz daha kaliteli olursa güzel olur.ekranda yazan yazılar okunamıyor videoyu tam ekran yaptığımda. benim gibi hemen hemen hiç bilgisi olmayanlara öğretebilicek derecede anlatabilirsen çok güzel olur birde.
vidyoyu çok beğendim güzel hazırlamışsın kardeşim. ses kalitesi de çok güzel. aynı böyle devam fakat görüntü biraz daha kaliteli olursa güzel olur.ekranda yazan yazılar okunamıyor videoyu tam ekran yaptığımda. benim gibi hemen hemen hiç bilgisi olmayanlara öğretebilicek derecede anlatabilirsen çok güzel olur birde.
Adobe Photoshop için de onlarca ders hazırlamıştım. YouTube kanalıma göz atmanızı tavsiye ederim.
Ben de severek takip ediyorum :) ayrıca hangi mikrofonu kullanıyorsunuz?
Ayıptır söylemesi Samsung Galaxy S3 ile ses kaydı alıyorum. Çoğu mikrofondan daha kaliteli Samsung'un mikrofonları. Tabii bu işlem için Screen Recorder ile telefonu eşleştirmeniz gerekiyor. Sonrasında bu ses dosyasını ağ üzerinden Sony Vegas'a atıp düzenlemeleri yapıyorum.