-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar Dreamweaver konusunda kendimi geliştirmek istiyorum. Bunun için internette arama yaptığımda çekilen eğitim videoları eski videolar. Fakat bendeki Dreamwear son sürüm olan cc sürümü ve arada arayüz gibi değişkenler eğitim konusunda biraz takılmama neden olmakta. Bu konuda CC üzerine çekilmiş eğitim videosu veya materyali var mıdır?
Sizlerin önerisi bu konuda nedir?
http://www.ilgikolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarımı
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok özel bir gerekçeniz yoksa enerjinizi dreamweaver için harcamayın derim.
Asıl olay kodun kendisi enerjinizi ona verin.
Kod editörü olaraksa Webstorm, Sublime, VsCode üçlüsünden birini tercih etmenizi öneririm.
siz kodun kendisi ile uğraşırken bir yandan farkında bile olmadan bahsettiğim editörlerden hangisini tercih etti iseniz onu kendiliğinden öğrendiğinizi farkedeceksiniz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
organizatör
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi bir paylaşım olmuş sağolun
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kodlamada yeni olanlar için dw süperdir. cc kullanmıyorum cs6 kullanıyorum oda genellikle hata olunca bulmak için. Belirli bir seviyeye kadar, işinizi görür videolardan çok deneme yaparak bulmanızı öneririm , çok büyük farklar yok sürümler arasında. Dw olayı canlı canlı görmenizi ve öğrenmenizi sağlar. Eğitim vardır youtubede mutlaka.Canlı hata ayıklaması süperdir. sonra kod tamamlamaları size bilmediğiniz kodları gösterir. İlk Adım lokal yada gerçek sunucuda site tanımlamasının doğru yapılmasıdır. Sonrasında hızla ilerlersiniz. Eklentileri vardır işinizi kolaylaştıracak. Veritabanı ile admin panelli site yapmak 1 hafta sürmez. üstelik açıkları azdır.
Projeler büyüyüp dosyalar çoğaldığında arkadaşların önerdiği arayüzleri kullanmak isteyeceksin mecburen, o zamana kadar zaten kod yazmaya da başlamış olursun. Arayüz pekte önemli olmuyor, her kesin bir vazgeçilmezi oluyor, bende notpad++olması gibi...