AdSense ile gelir elde eden arkadaşlar vergi ödüyor musunuz? Vergi ödemeyenler ileride vergi takibine girip maliyeden çağırılıyormuş ve yüklü miktarlarda vergi cezasına çarptırılıyorlarmış. Bu konuda bilgileriniz nedir?
AdSense gelirleriniz için vergi ödüyor musunuz? |
3 Mesajlar | 667 Okunma |
AdSense ile gelir elde eden arkadaşlar vergi ödüyor musunuz? Vergi ödemeyenler ileride vergi takibine girip maliyeden çağırılıyormuş ve yüklü miktarlarda vergi cezasına çarptırılıyorlarmış. Bu konuda bilgileriniz nedir?
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama ben de merak ediyorum.O kadar az kazanıyorum ki mesela bu yıl toplam 400 TL kazandım.Ama 2015 ten 2018 Ocak ayına kadar 35 -40 bin kazanöışımdır.şimdi soru şu
bu 400 TL için vergi vermem gerekiyor mu
diğer sorum 2018 Ocak ayına kadar kazandığım paraya vergi ödemek durumunda mıyım?
ve yeni dönemde nasıl bir yol izlemeliyim?
Vergisiz kazanç olmaz.
Vergi işi de artık çok kolaylaştı öyle muhasebe, defter işletme kurma vb. işleri kalmadı.
Aşağıdaki konuda başvuru sürecini anlatmıştım.