Adsense Ukrayna’daki Savaş Sebebiyle Para Kazanan Hesapları Durduruyor Google, yayıncıların reklamlarımızı bireylere veya gruplara karşı şiddet içeren eylemleri teşvik eden sayfalara yerleştirmesine izin vermez.

Sevgili Yayıncı,

Google, reklam teknolojimizin tüm reklamverenler ve yayıncılar için, kullanıcılarımıza da saygı duyacak şekilde çalışmasını sağlamaya kendini adamıştır. Çevrimiçi reklamcılıkla ilgilenen herkesin çıkarlarını korumak için politikalarımızı sürekli olarak gözden geçiriyoruz.

Son zamanlarda, Ukrayna’da devam eden ihtilafla ilgili faaliyetler hakkında bir dizi rapor gördük. Sonuç olarak, Kırım ayrılıkçı hareketini destekleyen veya ona fayda sağlayan reklamlar satan sayfalarda Google reklamlarının gösterilmesini devre dışı bırakma yönünde politika kararı aldık. Bu değişiklik 25 Mart 2015 tarihinden itibaren geçerli olacaktır.

Etkilenen yayıncılar bir e-posta bildirimi alacak ve AdSense’e erişimi kaybetmeden önce bu reklamları sitelerinden kaldırmaları için en az 30 gün verilecek. AdSense tarafından izin verilmeyen içerik ve davranış türleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen Program Politikaları sayfamıza bakın: http://www.google.com/adsense/policies

Bu değişikliğin hem hesabınızın hem de bir bütün olarak Google kullanıcılarının yararına yapıldığını anladığınızı umuyoruz. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen AdSense hesabınızın Yardım Merkezi (http://www.google.com/adsense/support) aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

 

Kaynak : Adsense Ukrayna’daki Savaş Sebebiyle Para Kazanan Hesapları Durduruyor