-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hiç normal değil.150 tekil hitde 10-12 tıklamaya 1,5-2 dolar alıyorum.
*doğru reklam yerleşimi
*tıklamaya teşvik eden, içerikle örtüşen reklamlar.
*az ödeme yapılan reklamların engellenmesi
bu 3'ünü doğru yaptığınız takdirde tıklama sayısı ve alacağınız para artacaktır.
Analytics
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
bilişim
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında doğru, benim içeriğim bilgisayarla alakalı ama sürekli olarak forex ve ev eşyaları ile ilgili reklamlar çıkıyor. (330x200 den bahsediyorum) bunları mı engellesem acaba günde 1500 kişiden az değil tekil hit ama sonuç iyi değil. İçerikle alakalı reklamlar çıksa daha çok tıklanır dediğiniz gibi. Teknik konuların içinde forex in ne işi var ben forexi engellemeliyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
en fazla tıklama alan alan yazı üstü alanıdır.konudan önce reklam yerleştir.
sağ sidebarın en üstüne de resim reklam yerleştirebilirsin.2 reklam yeterli olacaktır.
siten bilgisayar ile alakalıysa bilgisayar ile alakalı reklamlara yönel.Bayanlara yönelik içerik var ise takı, kıyafet, tatil, fal gibi reklamlara yönel diğerlerini engelle.Çocuklara yönelik içerik var ise oyunlar ile ilgili reklam yerleştir.Arkadaşlık vs gibi reklamlardan sakınmanı tavsiye ederim.
adsense getiri raporlarına göre para getirmeyen kategorileri ve içerikleri engelleyerek iyi bir kazanç sağlayabilirsin.
Analytics
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
bilişim
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Psycho nun verdiği kodla yazı üstüne 2 tane yanyana 300 x200 yerleştirdim hemen performans artmaya başladı. Tavsiye ve yardımlarınız için teşekkürler
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Analytics adlı üyeden alıntı
Psycho nun verdiği kodla yazı üstüne 2 tane yanyana 300 x200 yerleştirdim hemen performans artmaya başladı. Tavsiye ve yardımlarınız için teşekkürler
Arkadaşlar malesef bu konuda bir araştırma yaptım ve Google adsense bu şekilde reklamı önermiyor. Yapmayın demiyor ama kelle koltukta olduğunuda unutmyın :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Analytics
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
bilişim
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi tırstım. Geçen sefer askıya alınmıştı hesabım bilmediğim bu sebepten dolayı daha yeni aktif edebildim bin bir takla atarak :) Bir çok yerde bu tarz yerleşim gördüm ama gerçekten bir sorun çıkar mı? bilemiyorum. Kuşkulandım
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
2-3 tık çok az .bi yerlerde yanlış yapılıyordur kesin.
Elbet birgün...
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.