-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
çıkıyımmı cevabmı veriyim bi karar verin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam bu başarı değildir. Beni yanlış anlamayın ilk onay kolay ve basittir. Bu aşamada sadece şanslı oldugunuzu düşünüyorum. Peki 2. Adres onayı yani pin onayını nasıl Çozeceksiniz?
Pin onayı olmadan artık ödeme yapılmıyor :) sizin amacınız eğer adsense kopya içerikten, hitsiz alınmaz diyenler içinse tebrik ederim. Ama detayı yukarda paylaştım :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
impjix adlı üyeden alıntı
Hocam ben başarı diye sergilemedim ki. Alamayan arakadaşlar için yol gösterdim birde bunu denesinler belki alırlar ingilizce siteden. Gelen mailde fully activated diyor ama ben mi yanlış anladım. Tıklamayada ücret ödüyor ayrıca şuan.
Pin olayı ise hesap onaylandıktan sonra adres değiştirmek..
Suan kullanmakta olduğum ABD kayıtlı adsense hesabım var. Dolar bazlı adresi degistirmek istedim olmadı. Ülkeyi değiştirip, Türkiye bankalarından bir tanesini tanımlamak istedim oda olmadı. En son payoneer hesabı alarak tanımladım ve ödemeler almaya başladım.
İlk ödemem 759 dolar. 2. Ödemem 102 dolar diye gidiyor işte :)
Ben göstermiş oldugunuz yoldan memnun kaldım aksini söylemedim ama umut bağlamayın. Ki siz zaten konuda belirtiniz 2 adsense hesabım var diye. :)
Hocam iyi forumlar dilerim paylaşım için teşekkür ederim.
Kayronik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Market İşletme
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
17 indeksle aldım Beyler Fiyü fiyü :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Ben pin onayı yapalı yıllar oldu. Ayrıca ödemelerimi alabiliyorum, hesabın abd kaydının olmasi banlanma riskinin de düşük olduğunu gösterir. ( pek emin olmasam da :) )
Benim tek sıkıntım TBM'in çok düşük olması. Son bir haftalık TBM sonuçları;
0,01$
0,02$
0,03$
0,04$
0,05$
0,08$ 1 haftadır hit yükselişi olduğunu söyleyebilirim 1k 2k arası hit geliyor tık ise 70 100 arası gelir ise ortada :)
Bir türlü yolunu bulamadım. Dış kaynaklara göre bağlantı reklamları TBM düşürdüğü belirtiliyor. TR hesabımın TBM'si 0.17 TR 0.28 TR bende çözemedim. Eğer bu konu hakkında bilgiye sahipseniz bilgi almaktan memnun kalırım. :)
Ayrıca hesap ülkesi değiştirilemez. :)