lostyazilim
tr.link

1. Onay bile gelmedi :)

2 Mesajlar 573 Okunma
acebozum
tr.link

mutluhanbiter mutluhanbiter WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 25 / 11
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar,

2,5 aylık ingilizce 91 özgün makaleli site ile başvurdum 1 saat önce şimdi şöyle bir mail geldi.

Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

Ümitliydim aslında ne yapmam gerek acaba?

+Bu arada 1 saat sonra bi manyaklık yapayım dedim ve aynı mail ile isim soyisim, adres değiştirerek tekrar başvurdum. Yeni mail açıp yapmak gerek aslında ama böyle denemek istedim.

+1 gün geçti mail gelmedi. 1 hafta kadar beklemelimiyim yoksa alternatif reklam şirketlerini araştırmaya başlamalımıyım.

elektronikssl
webimgo

emontkral2 emontkral2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
kabul edilmediğine göre tekrar mail atmasanız daha iyi olurdu zaten onay verirlerse bu saçmalık olur. demek ki sitenizde eksikler var. daha fazla makale girin. sitenizin kolay gezinebilir ve kullanışlı olmasına özen gösterin. gereksiz veya reklam içerikli şeyler varsa kaldırıp ilerleyen zamanlarda birdaha deneyin. sitenizin kalitesini arttırın

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al