-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2011 Yılından Geçersiz Tıklama Etkinliği Sebebiyle Hesabım Banlandı. Zaman zaman itiraz formunu dolduruyorum ama cevaplar her zaman aynı. Yokmu bunun kalıcı bir çözümü. Yardımcı olacak var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sanırım yok aynı sebepten 2013 yılında banlandı benım hesabımda itiraz formunda aynı cevap açmıyolar
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki başka hesap açsam ne olur yine banlanırmıyım acaba. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim bir yardım yada bir fikir verebilecek olursa sevinirim.
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Banlanan hesaplar acılmıyor ban aldıysanız pc ve ip dahil yeni adsense işine karıştırmayın derim
Bunun dışın sitelerine adsense almayan skype adresimi ekleyebilir ücretsiz sitelerini inceleyip eksikleri varsa sesli veya yazılı cevaplıyorum
ozdemirsahin_2
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Kapatılan adsense hesabı tekrar açılmıyor maalesef.
Ailenizden birinin adına yeni bir web sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz yeniden adsense almak için.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Arkadaşlar Adsense için neden üzülürsünüz anlamıyorum adsense reklamından kazanabilecek düzeye gelmiş site zaten kazanır ... Benim de sanırım 2005 yılında site adsense için banlandı ama hiç dert edinmiyorum. Gelirimiz de gayet iyi şükür ... Şu örneği vermek isterim barolar avukat tutamayan sanıklara avukat tayin ediyor. Avukatlar hem barodan kazanıyor, hemde serbest avukatlık yaptığından dolayı gelir elde ediyor. Kimse sırf baro beni avukat atasın diye hukuk okumuyor ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özdemir hocam skype ekledim görüşmek isterim
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@haber58; hocam size katılmıyorum adsense farklı bir olay yaşamak lazım
Skype ekleyenler sesli çaldırsın skype 2 gündür sorun var anlamadım bendemi yoksa genel mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haber 58 aslında haklısın sitemden az çok kazanıyorum ama adsense üzerinden 4-5 kat daha fazla kazanma şansım varken bundan mahrum olunca insan üzülüyor maalesef
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Basima birsey gelmeyecekse tecrubemi aktariyim :)
invalid activiy'den dolayi(hala haksizca olduguna inanirim) 1 hafta icinde adsense basvurum, saglam savunmaya ragmen kapatildi. Bir kere hak veriyor size abilerimiz, onun disinda ki form gonderimlerinin dikkate alinmadigi da vurgulanmakta.
Peki dedim, sitenin google sahipligini baska bir hesap ustune gecirdim, modemi resetledim, 2-3 gun sonra tekrar basvuru yaptim. Bu esnada sadece mozilladan google urunlerine giris yaptim sadece. Site islerini chrome'dan yapmaya devam ettim. Yabanci 1-2 kaynaktan okumustum ona binaen idi denemem, ne kaybedilebilir ki?
6 gun sonra kabul edildi reklamlar gosterilmeye basladi. belki yine kapanir bilemiyecegim, ama simdilik olumlu sonuc.
------
Deus sive Natura