lostyazilim

3,5 yıllık haber sitesi neden alamaz

9 Mesajlar 1.368 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

qanca qanca WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi 3,5 yıllık yerel ilçe haber sitem var haberlerin neredeyse hepsi özgün yazılmış haberler ve başvurum reddedildi.

Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Sitenizin Google AdSense politikaları veya web yöneticisi kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığını düşündüğümüzden, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

Daha fazla bilgi edinmek için http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=tr&answer=35769 adresindeki web yöneticisi kalite yönergelerini ve http://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=48182 adresindeki AdSense program politikalarını okuyabilirsiniz.

wmaraci
reklam

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
hocam aynı dertten bende müzdaribim :) bir türlü çözemedim şu politikaları :D

uzmanabi uzmanabi Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 220 / 77
  • Ticaret 3, (%100)
Haber siteleri için adsense almanın biraz zor olduğunu duyuyorum hep. Fakat merak ettiğim şu zamana kadar neden başvuru yapmadınız?

Sumatrabilisim Sumatrabilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 15 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam yerel haber sitesine bireysel olarak reklam alabilirsiniz mesela bizim konhaber.com var Konya'da faaliyet gösteren bir sitede adsense falan yok adamlar esnafların reklamlarını yayınlıyor para yerel bazda dönmüş oluyor bu sayede

wmaraci
wmaraci

RosenCruz RosenCruz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Pazarlama ve iletişim uzmanı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 43 / 74
  • Ticaret 0, (%0)
Siyasi içerik, kaza, bela, kan revan nedeniyle AdSense reklam vermiyor olabilir mi? Bilemiyorum sadece fikir yürüttüm.

Heuristic Heuristic Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web Hacking, Exploits/Vuln.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 4777
  • Beğeniler 1139 / 2068
  • Ticaret 297, (%99)
Adsense, haber sitelerine bu konuda pek sıcak bakmıyor. Bu durumdan bir çok kullanıcı zaten şikayetçi durumdadır.

qanca qanca WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

uzmanabi adlı üyeden alıntı

Haber siteleri için adsense almanın biraz zor olduğunu duyuyorum hep. Fakat merak ettiğim şu zamana kadar neden başvuru yapmadınız?

İlk başlarda başvuru yapıp hesap almıştım ama bulunduğum ilçenin vergi dairesinin mal müdürü bu reklamların vergisi ne olacak diye hesap sorunca :eek: mal müdürüne ne kadar işleyşi vs vs anlatsamda inat ettiği için kaldırdım hesabı şimdi mal müdürünün tayini çıktı başka yere gitti o yüzden google yetmez miş gibi mal mal işlerle uğraşıyoruz :eek:

Ek Olarak:

Sumatrabilisim adlı üyeden alıntı

Hocam yerel haber sitesine bireysel olarak reklam alabilirsiniz mesela bizim konhaber.com var Konya'da faaliyet gösteren bir sitede adsense falan yok adamlar esnafların reklamlarını yayınlıyor para yerel bazda dönmüş oluyor bu sayede

Hocam doğru diyorsun bunu denedim ilk başlarda ama sağlıklı yürümüyor. Kimse gelip reklam vereyim demiyor. Ben gidiyorum bu sefer para konuları vs vs millet bedavaya yayınlatmak isitiyor.

samit12 samit12 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek yok
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 111
  • Beğeniler 6 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
o mal müdürüne önce internet ögren ögle konuş deseydin vergiyi google ödedigi için vergi alınmaz adsense reklamlarında kazanılan paradandamı vergi alınır deseydin sinir oldum adama
qanca

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan Serkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1047
  • Beğeniler 129 / 339
  • Ticaret 13, (%85)
Farklı bir siteden almayı deneyip sahip olunan siteler kısmından orayı da ekleyebilirsiniz eğer onay gelirse .
ers0be qanca

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al