lostyazilim
tr.link

3 hafta sonra gelen AdSense onayı!

26 Mesajlar 3.156 Okunma
acebozum
tr.link

tashift00 tashift00 WebYapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek SEO & Grafik
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1447
  • Beğeniler 188 / 280
  • Ticaret 62, (%100)

djerkan96 adlı üyeden alıntı

pardon reklam verenin neyini düşünecem acaba ?

Adam oraya reklam bütçesi ayırıyor. Sen gelip adamın hakkına giriyorsun sahte tiklamalarla
SerkanERGUN

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

djerkan96 djerkan96 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek veteriner
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 24 / 18
  • Ticaret 1, (%100)
bu durumu web e reklam verirken hesaplayarak bütçe yapmıyorsa bu onun problemi ayrıca tıklamamın sahte olduğunu nerden çıkardın açtığım reklam sayfasını incelemiş olamazmıyım ? kendi kendine yargı yapıyosunda bunuda hesaplamayarak sende benim hakkıma girmiyormusun bay hak hukuka çok dikkat eden kişi
tıkladığım reklam paraşüt programına ait bir reklamdı ve sayfayıda baştan aşağı inceledim ve programı almamaya karar verdim beğenmedim yani
evet şimdi benim hakkım ne olacak ?

www.myanaliz.net

• Üyelik 16.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek veteriner
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 24 / 18
  • Ticaret 1, (%100)

tashift00 adlı üyeden alıntı

Adam oraya reklam bütçesi ayırıyor. Sen gelip adamın hakkına giriyorsun sahte tiklamalarla

bu durumu web e reklam verirken hesaplayarak bütçe yapmıyorsa bu onun problemi ayrıca tıklamamın sahte olduğunu nerden çıkardın açtığım reklam sayfasını incelemiş olamazmıyım ? kendi kendine yargı yapıyosunda bunuda hesaplamayarak sende benim hakkıma girmiyormusun bay hak hukuka çok dikkat eden kişi
tıkladığım reklam paraşüt programına ait bir reklamdı ve sayfayıda baştan aşağı inceledim ve programı almamaya karar verdim beğenmedim yani

www.myanaliz.net

tashift00 tashift00 WebYapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek SEO & Grafik
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1447
  • Beğeniler 188 / 280
  • Ticaret 62, (%100)

djerkan96 adlı üyeden alıntı

bu durumu web e reklam verirken hesaplayarak bütçe yapmıyorsa bu onun problemi ayrıca tıklamamın sahte olduğunu nerden çıkardın açtığım reklam sayfasını incelemiş olamazmıyım ? kendi kendine yargı yapıyosunda bunuda hesaplamayarak sende benim hakkıma girmiyormusun bay hak hukuka çok dikkat eden kişi tıkladığım reklam paraşüt programına ait bir reklamdı ve sayfayıda baştan aşağı inceledim ve programı almamaya karar verdim beğenmedim yani

Sizinle boş bir polemik yapmak istemiyorum. Ancak yazdığınız boş cümlelere cevap verme gereksinimi duydum.

"...bu durumu web e reklam verirken hesaplayarak bütçe yapmıyorsa bu onun problemi" demişsiniz. Bir reklamveren reklam verirken bunu nasıl hesaplayabilir? Önce bana bunu izah edin.

"destek amaçlı reklamlara tıklandı" demişsiniz. Burada reklam sayfasını incelemeden önce amacınız öne çıkıyor.

Sadece reklamverene zarar vermiyor, aynı zamanda da konu sahibi arkadaşın Adsense hesabını riske atıyorsunuz. Bu gibi konu açanlara bildirmek istiyorum. Sevincinizi bizimle paylaşabilirsiniz fakat web sitelerinizi konularınıza eklemeyin. (2 hafta sonra "Adsense Hesabım Banlandı!" şeklinde başlık açmak istemiyorsanız.
SerkanERGUN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek veteriner
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 24 / 18
  • Ticaret 1, (%100)
cümleler boş sa hiç cevap vermeseydin keşke
polemik konusuna gelince hiç tarzım değil :) eğer sana karşı bi hakkım geçtiysede ben helal ediyorum
reklam veren konusuna hiç girmeyelim o konu çok uzun hayırlı akşamlar

www.myanaliz.net

ErdiTurkay ErdiTurkay guvenilirhaber.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 5 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
kdrclp | Teşekkürler :)
Voltaren | Allah korusun, bol kazançlar :)
opencartim | Teşekkürler :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al