-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar 3 reklam biriminden fazla reklam eklemek yasak mı?
Bir ara kalktı diyorlardı ama pek resmi bir şey bulamadım.
4. reklamı eklemeyi düşünüyorum da...
Ek Olarak: Sağ olun çok yardımcı oldunuz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Çok güncel takip edemiyoruz. 4 şekilde serbes zaten bir tanesi metin uzantılı olmak şartıylaydı sanırım tex şeklinde olan
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense 3 reklam sınırlamasını kaldırdı. İçerik ile uyumlu olduğu sürece sınırsız reklam modülünü devreye soktu.
Bu da demek oluyor ki bir sayfa çok uzun sa o sayfaya 5-6 reklam koyabilirsiniz. 5 satırlık makaleye 5-6 tane koymayı denerseniz de banlanırsınız. Özellikle bu ara (sistemin nasıl çalıştığını tam anlayıncaya kadar) 3 reklam kullanması en güvenli yoldur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Evet kurallar değişmiş. Kuralların tam olarak nasıl işlediğini çözene kadar fazladan reklam yerleştirmeyin. Kuralları aşağıya yazıyorum. Anlayan daha ayrıntılı açıklasın.
Sayfalarınıza eklediğiniz reklamlar ve ücretli tanıtım materyalinin içerikten fazla olmaması gerekir. Ayrıca sağladığınız içerik, sayfanızı ziyaret eden kullanıcılara değer katmalı ve onların ilgisini çekmelidir. Bu nedenle, değişiklikler yapılana kadar pek ya da hiç sunmayan ve/veya aşırı yoğun reklam yayınlanan sayfalara sunumu sınırlayabilir veya devre dışı bırakabiliriz.