4.5 G'nin ülkemize gelmesi ile adsense kazançlarımızın nasıl etkileceğini gerekçeleri ile anlatmaya çalıştım. Bence bu teknolojinin ükemizde kullanılması adsense gelirlerinde güzel geri dönüşler almamızı sağlayacak bu konuda sizin düşünceleriniz neler ? 4.5 G Adsense gelirlerini nasıl etkileyecek ?
benim tahminim daha hızlı yüklendiği için daha çok site ve daha çok siteye girildiği için daha çok reklam tıklaması adsense gelirleri 4.5'ye göre düşebilir.
Akk de her yıl bir öncekine göre yükseliyor. En basitinden 2 yıl önce 2 gb kotam vardi. Geçen yıl 4gb oldu. Bu yıl 8 gb mobil internetim. Asıl güzel yani 3 yildir kota artarken aylık odedigim fatura düşüyor.
Benim bir kaç gündür kafamda olan soruyu buraya yazmışsınız :) Belki siz bu konuyu açmasaydınız ben açardım. Ben şahsım adına söyliyim olumlu etkilendiğimi düşünüyorum. Reklamlar hemen görüntüleniyor.
uzmanabi tüm uzmanlar bu görüşte umarım beklentileri karşılar hocam. Economist Para=herşey hocam adamlar bu yıl aldılar ihaleyi ancak. Bu kadar geriden gelmemize rağmen reklamları elbet izlemişsinizdir 4.5G yi Türkler bulmuş gibi abartılı abartılı anlattılar.