-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektrik, Eelektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selamun aleykum hayırlı akşamlar kardeşler Ben bu adenseyi çözemedim defalarca başvuruda bulundum.İlk olarak sitemde telif hakkı içeren materyal olduğundan kabul etmiyordu.Biraz zaman geçti ben dinmedim sürekli yolladım bu sefer benzersiz içerik girmemi söylüyor.İlk uyarıda bu yana telif hakları konusunda adenseye kabul edilmezken bu sefer bu tarafı görmezden gelmiş.
Sanırım adense o piti piti misali şansa kim gelirse bakmadan ekliyor.Hatta film siteleri bile reklam yayınlıyor.
Adenseyi zorlamaya devam etmelimiyim?
www.yaziyo.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Google da flixya.com üzerinden adsense başvurusu diye arama yaparsan sanırım sonuç verecektir hocam. Bu tarz sitelere üye olup, kendi adsense kodunla sayfalar oluşturabiliyorsun. Site güvenilir olduğu için adsense onay veriyor. Veriyordu daha doğrusu bir sürü insan böyle aldı adsense hesabını, şu an aktif mi sistem bilemiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektrik, Eelektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sanırım youtube yöntemi işime yarayacak
www.yaziyo.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben senelerdir adsenseye üye olamamıştım, verdiğim linkteki anlatımı yaptım gerçektende dediği gibi 1.5 saatte adsense hesabım açıldı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yaziyo.net için mi adsenseye başvurmuştunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam yanlış anlamayınız ama siteniz bu haldeyken kesinlikle adsense alamazsınız. Eğer bir şekilde alırsanız da ve bu siteye adsense reklamı eklerseniz bir süre sonra ban yersiniz. Sitenize baktım crack , serial vs. gibi şeyler eklemişsiniz. Adsense ekibi bu gibi şeyleri gördüğü siteye reklam vermez.