lostyazilim
tr.link

Adense reklam alamama sebebim ne sizce?

3 Mesajlar 495 Okunma
acebozum
tr.link

Noiser Noiser WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek şöför
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 31 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıllık youtube üzerinden aldıgım uyarı telif hakkı hiç olmayan bi adense hesabım var.
Ama 3 ay önce bir oyun sitesi kurdum ve adenseden reklam istedim Yetersiz içerikten reklam vermiyordu içeriği azdı ozaman bu süre zarfında 2 reklam şirketiyle anlaşıp reklam koydum her sayfaya 3 adet olmak üzere pop_up reklam almadım ama daha sonrasında 406 içeriğe ulaştım ve sitemi bildirdim ertesi günü reddedildiğime dair bi mesaj geldi politikalarımıza uygun değilsiniz diye bildiğim kadarıyla google flaş oyunları görmüyor ama açıklamalardaki yazılara dikkat ediyor açıklamalardaki yazılarda 20 tanesi falan özgün değildir diğerleri hep kendim yapmışımdır.

Sizce neden reklam alamıyorum diğer reklam şirketlerinden dolayı mı yoksa farklı bişeyi?

Gizlilik politikası iletişim bilgileri mevcut google in her uygulamasına searc console gibi tüm uygulamalara kayıt ettim siteyi bi yardımcı olun lütfen nasıl google ile anlaşabilirim yeter artık başvuru yaptığımda yatamıyorum mail geldimi geldimi diye sabaha kadar f5 cekip duruyorum valla

Site adresi www.gofretoyun.net bi göz atıp beni detaylıca bilgilendirirseniz sevinirim anasayfadaki 1 reklamı kaldırdım diğer bütün reklamlarında kaldırıcam ne yapmalıyım lütfen yardım

www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
elektronikssl
webimgo

Casus Casus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek search
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 882
  • Beğeniler 52 / 237
  • Ticaret 4, (%100)
hocam flash oyun siteniz telif hakkı olabileceğinden birde makale yönünden zayıf kaldığı için onay alamamış olabilirsiniz. İlla onay almayı kafaya taktıysanız yeni bir makale kişisel blog tarzı wp temiz bir teması kurup yazı başı 250-300 özgün makale girin yaklaşık 40 kadar resimleride özgünleştirebilirseniz daha iyi olur. Yeni blog üzerinden onay aldıktan sonra reklam kodlarınıda oyun sitenize ekler kazanç sağlayabilirsiniz sorun olmaz.
Bol şanslar.

Noiser Noiser WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek şöför
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 31 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Bu benimde aklıma geldi ama tek bir oyun sitesi ile uğraşmak istiyorum hem çok fazla kullanıcısı olsun diye uğraşıyorum hemde daha fazla içerik eklemek istiyorum 2 ci bir web sitesi kurunca 2 site ile birlikte uğraşmak zor oluyor ama farklı oyun sitelerinde var oyunlar onlara neden veriyorlar bana vermediler telif hakkı durumu olsa diğer sitelerinde yapmadığı oyunlar var mesela onlara nasıl vermişler orasını anlamıyorum

www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al