netbozum
wmaraci reklam

Adresinizi doğrulamadığınız için ödemeleriniz şu anda duraklatılmıştır.

13 Mesajlar 5.815 Okunma
Toplam 13 mesaj ve 5.815 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

msdselim msdselim tryemek.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

ramboft adlı üyeden alıntı

Hocam aynı durumdan muzdariptim, 1 ayın geçmesini bekliyordum, henüz 20 gün vardı. Sayenizde hemen kırmızı yazıyı kaldırttım. Teşekkürler :)

nasıl kaldırdınız acaba

wmaraci
reklam

furkangunes04 furkangunes04 SiberKalem.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

msdselim adlı üyeden alıntı

nasıl kaldırdınız acaba

Sağ üst köşedeki üzerine [1] yazan uyarıya tıkladım, açılan pencerede adres doğrulaması yapmadığım yazan mesajı seçtim. Açılan sayfanın son paragrafında "eğer pin elinize ulaşmazsa bu formu doldurun" yazan yazıdaki "formu doldurun" linkine tıkladım. Bir form gönderme sayfası çıkıyor, buraya isim soyisim, adsense yayıncı numarası bir de ek olarak kimlik fotokopisi ekledim.

Kimliğimin arkalı önlü fotoğraflarını çektim, Word belgesinin içine her bir sayfaya bir tane kimlik yüzü gelecek şekilde yerleştirdim, kimlik fotokopisi.doc şeklinde kaydedip eke ekledim ve formu gönderdim. Birkaç dakika sonra mail geldi. Mail şöyle:

Re: Personal Identification Number (PIN)‏

Sayın Kullanıcımız,

Kimliğinizi kanıtlayan belgeyi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Gönderdiğiniz belgenin, AdSense için adres doğrulama gereksinimini karşıladığını bildirmekten memnuniyet duyarız. Artık bu hesap için PIN girmenize gerek yoktur.

Adresinizi doğruladığınıza göre lütfen ödeme almak için aşağıdaki ek adımları tamamladığınızdan emin olun:

Bir ödeme şekli seçin
Bakiyenizin minimum ödeme eşiğine ulaşıp ulaşmadığını kontrol edin
Ödemenizin ne zaman yapılacağını öğrenmek için ödeme zaman çizelgemizi inceleyin

YouTube yayıncıları: Önceki aya ait YouTube kazançlarınız, ayın 10'u ile 15'i arasında kesinleştirilip AdSense hesap bakiyenize eklenir. Yukarıdaki ödeme adımlarını tamamladıysanız bakiyeniz, ödeme zaman çizelgemize göre ayın sonunda ödenir.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

msdselim msdselim tryemek.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)

ramboft adlı üyeden alıntı

Sağ üst köşedeki üzerine [1] yazan uyarıya tıkladım, açılan pencerede adres doğrulaması yapmadığım yazan mesajı seçtim. Açılan sayfanın son paragrafında "eğer pin elinize ulaşmazsa bu formu doldurun" yazan yazıdaki "formu doldurun" linkine tıkladım. Bir form gönderme sayfası çıkıyor, buraya isim soyisim, adsense yayıncı numarası bir de ek olarak kimlik fotokopisi ekledim.

Kimliğimin arkalı önlü fotoğraflarını çektim, Word belgesinin içine her bir sayfaya bir tane kimlik yüzü gelecek şekilde yerleştirdim, kimlik fotokopisi.doc şeklinde kaydedip eke ekledim ve formu gönderdim. Birkaç dakika sonra mail geldi. Mail şöyle:

o form bana çıkmadı daha :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al