-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlarım lütfen bana yardım edin son 2 gündür adsense ya başvuruyorum ve bu mesaj geliyo fakat o hesap youtube adsense hesabı blogspot siteme bağlıyorum fakat reklamlar gözükmüyor. o yüzden blogspot üzerinden başvurdum adsense ye fakat alttaki gibi mesaj geldi ne yapmalıyım cevaplarınızı bekliyorum.
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken hesap bilgilerinizin *****@gmail.com adresiyle ilişkili olan onaylı bir AdSense hesabıyla aynı olduğunu fark ettik. Politikalarımız birden çok hesaba izin vermediğinden, yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.
****@gmail.com adresini onaylı hesabınıza bir giriş olarak eklemek isterseniz, aşağıdaki adımları izleyerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz:
www.google.com/adsense adresinde ***@gmail.com ile ilişkili AdSense hesabında oturum açın.
"Ana Sayfa" sekmesinde, soldaki gezinme çubuğunda "Hesap ayarları" bağlantısını tıklayın.
"Hesap ayarları" sayfasında, sayfanın alt kısmındaki "Erişim ve yetkilendirme" bölümüne gidin.
"Oturum erişimine sahip kullanıcılar" bölümünün altına *****@gmail.com adresini yazıp "Davet et"i tıklayın.
****@gmail.com adresini hesabınıza bir giriş olarak ekleme davetiyesini gönderdikten sonra, söz konusu adrese e-posta davetiyesinin gelmesini bekleyin ve e-postadaki talimatları izleyerek bu yeni girişi ekleyin.
*****@gmail.com adresiyle onaylanmış hesabınıza erişemiyorsanız, lütfen giriş sorun gidericisindeki adımları izleyin. Bu işlemle hesabınıza yeniden erişim elde edememeniz durumunda, bizimle iletişime geçmenize olanak veren bir seçenek göreceksiniz. Bizimle iletişime geçtiğinizde, istediğiniz giriş e-postasıyla hesabınıza erişebilmeniz için destek sağlanacaktır.
Mevcut AdSense hesabınızı kullanmaya başlama konusunda yardım için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.
Ek Olarak: Yardım edecek yokmu :(
http://www.maxihile.net/ - Facebook Oyun Hileleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Analiz Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%98)
para vercem dersen yardım ederler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
başvuru yapmanıza gerek yok youtube üzerinden aldığınız adsense hesabınıza reklam kodu oluşturun sitenize ekleyin adsense panelindende ayarlar kısmından blogger.com u aktif edin bu kadar
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim taktiği bilmiyorsun hemen söyleyeyim. O maildeki eski adsense ile yeni açacağın adsense'e aynı adresi yazdığın için başvurun kabul edilmiyor. Adresi yazdın diyelim kapı numarasını değiştir. Mesela 3 ise 19 yap vs, ve başvuru için telefon kısmına başka telefon yaz mesela babanın telefonunu. Bunları yap alacaksın ben bu yolla büssürü aldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Panarogga adlı üyeden alıntı
başvuru yapmanıza gerek yok youtube üzerinden aldığınız adsense hesabınıza reklam kodu oluşturun sitenize ekleyin adsense panelindende ayarlar kısmından blogger.com u aktif edin bu kadar
Doğru yöntem budur hocam. Arkadaş belirtmiş. Az kazanıyorsan hem iki ayrı mecradki paraların birlikte toplanır ve 200 TL'ye ulaşman kolaylaşır. Farklı adsense hesabı almanın bir mantığı yok.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Panarogga adlı üyeden alıntı
2014 den sonra youtube yoluyla alinan adsense hesaplariyla bloggerda reklam alinmiyor iliskilendirsen bile reklamlar gozukmuyor. Her turlu seyi denedim ama reklamlar gozukmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam
Ozelden konusalimmi ?
Ek Olarak:
mertekin34 adlı üyeden alıntı
Kardeşim taktiği bilmiyorsun hemen söyleyeyim. O maildeki eski adsense ile yeni açacağın adsense'e aynı adresi yazdığın için başvurun kabul edilmiyor. Adresi yazdın diyelim kapı numarasını değiştir. Mesela 3 ise 19 yap vs, ve başvuru için telefon kısmına başka telefon yaz mesela babanın telefonunu. Bunları yap alacaksın ben bu yolla büssürü aldım.
Hocam youtube yoluyla adsense alinca adres falan sormadi diye hatirliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
özelden konuşacak bir şey yok yapman gerekeni zaten yazdım ben
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam adsense ucuncu taraf erisimine baktim youtube ile blogger zaten etkin yaziyo. Ve hala reklamlar gozukmuyor acaba en son nezaman youtube adsense hesabiyla bloggera reklam eklediniz ?