-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
adsense politikaları diye bir kavram yok :D o an kim bakıyorsa canı isterse kabul ediyor işte yoksa etmiyor :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
gerçekten bu adsense yi anlamak zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
10 Kasım 2016 Güncelleme
Fake adsense aldınız mailinin aldından bugün yeni bir mail aldım veeeeee tabiki red edildi.
Red Nedeni >Google politikaları ile uyumlu değil ?
Neden ? Düşünüyorum acaba bir ara hile yayımlamıştım sitede ancak sonradan kaldırdım bundan kaynaklı olabilir mi ?
Ancak kaldırdığım urlleri temizledim. Bir zararı olur mu hala ?
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
url ler google aramada çıkıyorsa olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
o kısım biraz da karısık. Defalarca kaldırmama rağmen yarısı gitti yarısı duruyor
meltem
Makale Yazarı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / K
-
Meslek
Makale ve Haber Sitesi Yazarı
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Gizlilik politikası diye bir sayfa oluşturup.
Siteniz.com sitesi olarak kişisel gizlilik haklarınıza saygı duyuyor ve sitemizde geçirdiğiniz süre zarfında bunu sağlamak için çaba sarfediyoruz. Kişisel bilgilerinizin güvenliği ile ilgili açıklamalar aşağıda açıklanmış ve bilginize sunulmuştur.
Kayıt Dosyaları
Birçok standard web sunucusunda olduğu gibi siteniz.com'da istatistiksel amaçlı log dosyaları kaydı tutmaktadır. Bu dosyalar; ip adresiniz, internet servis sağlayıcınız, tarayıcınızın özellikleri, işletim sisteminiz ve siteye giriş-çıkış sayfalarınız gibi standard bilgileri içermektedir. Log dosyaları kesinlikle istatistiksel amaçlar dışında kullanılmamakta ve mahremiyetinizi ihlal etmemektedir.Ip adresiniz ve diğer bilgiler, şahsi bilgileriniz ile ilişkilendirilmemektedir.
Reklamlar
Sitemizde dışarıdan şirketlerin reklamlarını yayınlamaktayız (Google, v.s.). Bu reklamlar çerez (cookıes) içerebilir ve bu sirketler tarafından çerez bilgileri toplanabilir ve bizim bu bilgiye ulaşmamız mümkün değildir. Biz Google Adsense, vb. şirketler ile çalışmaktayız lütfen onların ilgili sayfalarından gizlilik sözleşmelerini okuyunuz.
Çerezler (Cookies)
“Cookie - Çerez” kelimesi web sayfası sunucusunun sizin bilgisayarınızın hard diskine yerleştirdiği ufak bir text dosyasını tanımlamak için kullanılmaktadır. Sitemizin bazı bölümlerinde kullanıcı kolaylığı sağlamak için çerez kullanılıyor olabilir. Ayrıca sitede mevcut bulunan reklamlar aracılığıyla, reklam verilerinin toplanması için cookie ve web beacon kullanılıyor olabilir. Bu tamamen sizin izninizle gerçekleşiyor olup, isteğiniz dahilinde internet tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek bunu engellemeniz mümkündür.
Dış Bağlantılar
siteniz.com sitesi, sayfalarından farklı internet adreslerine bağlantı vermektedir. siteniz.com link verdiği, banner tanıtımını yaptığı sitelerin içeriklerinden veya gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir. Burada bahsedilen bağlantı verme işlemi, hukuki olarak “atıfta bulunma” olarak değerlendirilmektedir.
İletişim
siteniz.com sitesinde uygulanan gizlilik politikası ile ilgili; her türlü soru, görüş ve düşüncelerinizi bize mail[at]maill.com adresinden iletebilirsiniz.
ekleyip tekrar başvuru yapmayı deneyebilirsiniz. Zira sitenizde bir kullanıcı sözleşmesi bulunmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu sayfayı herhangi bi yere tutturmam gerekiyor mu, top, navigator ve sair
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaşlar sizlere bir tüyo vereyim red maili gelir gelmez tekrar tekrar ard arda başvurun.Bunun hiçbir zararı yok.Hergün mailinizi kontrol edip başvuru yapın.Adsenseye başvurduğunuz mail ile google webmaster tools açın ve sitenizi buraya bağlayın.Sitenizde yayınladığınız makaleleri adsenseye başvurduğunuz mailin g+ profilindede yayınlayın.
Şimdilik bu kadar umarım herkes adsense'ye kavuşur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teknik olarak aynısı yapıyorum aslında g+ muhabbeti dışında.. Onuda deneyelim bakalım :)