lostyazilim

Adsende Hakkında Ücreti Karşılığında Yardım.

3 Mesajlar 604 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

hilmi441 hilmi441 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek asker
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba yaklaşık 7 yıllık bir adsense hesabım bulunmaktadır. Sitem uzun yıllar kapalıydı yeni bir site açarak çalışmalara başladım. Adsense kodu almak istediğimde 2 hafta bekledikten sonra aşağıdaki uyarıyı aldım. Süreçte bana destek olacak arkadaş var ücreti karlışığında tabi yardımcı olursa sevinirim. aldığım hata aşağıdadır

Siteniz reklam göstermeye hazır değil
Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk.

Değerli envanter: Toplama içerik
Program politikalarımızda belirtildiği üzere, Google reklamları kullanıcı için pek ya da hiç değeri olmayan ve/veya çok fazla reklam yayınlayan sayfalarda ya da uygulamalarda gösterilmeyebilir. Başka kaynaklarda bulunan içeriğin değer katmadan toplandığı veya yeniden yazıldığı sayfalar ya da uygulamalar bu kapsamdadır. Daha fazla bilgi edinmek amacıyla lütfen hiç değer katılmamış zayıf içerik için Google'ın Web Yöneticisi kalite yönergelerini inceleyin.

Daha fazla bilgi için şu kaynakları inceleyin:

Yüksek kaliteli siteler oluşturmak için politika ipuçları (1. bölüm)
Yüksek kaliteli siteler oluşturmak için politika ipuçları (2. bölüm)
Web yöneticisi kalite yönergeleri
AdSense Program politikaları

Daha fazla bilgi için İçerik politikaları'nı inceleyin veya Yardım Merkezi'ni ziyaret edin. İhlali giderdikten sonra sitenizin incelenmesini talep edebilirsiniz:

www.askerisinav.com
wmaraci
reklam

ocuu ocuu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 3 / 17
  • Ticaret 3, (%100)
Ücrete gerek yok makale yazdır sitene 25 icerik 300 kelime sekilde sonra tekrar başvur kabul olcaktır

ocuu ocuu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 3 / 17
  • Ticaret 3, (%100)
Birden fazla reklam eklemişssin onları kaldır sadece otomatik reklamları header.phpye ekle

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al