lostyazilim

Adsense 1 Hesap Aldım 2 Inciyi Alırken Bu Mesajı Attı Düzeltemiyorum

7 Mesajlar 1.094 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

strateji01 strateji01 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 16 / 12
  • Ticaret 5, (%100)
Arkadaslar 1 tane adsense hesabı aldım 2 inciyi alacaktım diger siteme yani aşşadaki mesajı gonderip duruyorlar mail adresini degiştirdim aldıgım ilk adsensemin yine aynı nasıl düzeltecem bilenler yardım etsin lütfen tskler

AdSense başvurunuzun durumu

Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin yakın zamanda onaylanan ve ilkaldıgımadsense@gmail.com ile ilişkili bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik.
AdSense Program Politikalarımız birden fazla hesaba izin vermediğinden, yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.
ilkaldıgımadsense@gmail.com adresini kullanarak onaylanmış hesabınıza erişemiyorsanız, lütfen giriş sorun gidericimizdeki adımları izleyin. Bu işlemle hesabınıza yeniden erişim elde edememeniz durumunda, bizimle iletişime geçmenize olanak veren bir seçenek sunulmuştur. Bizimle iletişime geçtiğinizde, istediğiniz giriş e-postasıyla hesabınıza erişebilmeniz için birlikte çalışırız.

wmaraci
reklam

FreeLanCer FreeLanCer Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 50 / K
  • Meslek makale yazarı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad G** Ş**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 298 / 49
  • Ticaret 1, (%100)
strateji01 aynı hesap veya ona ilişkili bir başka hesap ile adsense başvurusu yapamazsınız hocam.

zaferceyhan zaferceyhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad Z** C**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 29 / 17
  • Ticaret 12, (%100)
yepyeni sıfırdan bir gmail hesabı alarak onun üzerinden başvuru yapın derim

• Üyelik 30.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 16 / 12
  • Ticaret 5, (%100)

FreeLanCer adlı üyeden alıntı

strateji01 aynı hesap veya ona ilişkili bir başka hesap ile adsense başvurusu yapamazsınız hocam.

@FreeLanCer aynı hesap degil hocam biri baska sitem icin diğeri baska sitem icin 5 tane sıfır mail açtım yine aynı degişmedi tahminim aynı pc den actıgım icin oldu mail degiştiriyorum yine olmuyor ne yapmam lazım çözüm bulamadım

Ek Olarak:

zaferceyhan adlı üyeden alıntı

yepyeni sıfırdan bir gmail hesabı alarak onun üzerinden başvuru yapın derim

@zaferceyhan hocam zaten sürekli mail degiştirip denedim olmadı başka çözüm bulmam lazım

wmaraci
wmaraci

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)
Her site için farklı hesap açmanıza gerek yok tek adsense üzerinden sahip olduğunuz siteleri ekleyebilirsiniz Adsense farklarını size gösterebiliyor zaten istediğiniz gibi.

Farklı e-postalar ile de alamazsınız. Bildiğim kadarıyla komple internet hattını değiştirmeniz durumunda şuan ki sizi tanıyamaz hale geliyor Google. Aksi halde ne yaparsanız yapın ilişkilendirileceksiniz.

Açık olan hesabınız varsa sahip olduğunuz yeni siteler arasına yeni sitenizi ekleyip reklam gösterimi yapabilirsiniz.

zaferceyhan zaferceyhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad Z** C**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 29 / 17
  • Ticaret 12, (%100)
Tekrar Merhaba Hocam,

O zaman tamamen aynı bilgisayar bağlantısıyla alakalı, IP değişikliği ya da farklı bilgisayaradan girmek gerekebilir.
Daha öceden yaşamadığım bir sorun ancak ben VPN kullanıyorum farklı IPlerden giriyorum o nedenle yaşamamış olabilirim.

• Üyelik 30.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 16 / 12
  • Ticaret 5, (%100)

tzengin adlı üyeden alıntı

Her site için farklı hesap açmanıza gerek yok tek adsense üzerinden sahip olduğunuz siteleri ekleyebilirsiniz Adsense farklarını size gösterebiliyor zaten istediğiniz gibi.

Farklı e-postalar ile de alamazsınız. Bildiğim kadarıyla komple internet hattını değiştirmeniz durumunda şuan ki sizi tanıyamaz hale geliyor Google. Aksi halde ne yaparsanız yapın ilişkilendirileceksiniz.

Açık olan hesabınız varsa sahip olduğunuz yeni siteler arasına yeni sitenizi ekleyip reklam gösterimi yapabilirsiniz.

hocam yorum icin tskler fakat ben bunları biliyorum 10 yıldır adsense ile ugrasıyorum zaten vpn kuıllanıyordum hiç bişe olmuyordu fakat dalgınlıgıma deng gelmis olabilir aynı ip den acmıs olabilirim işte düzeltemiyorum amacım ayrı ayrı web sitelerime ayrı ayrı adsense almak yoksa 1 adsense hesabını 500 adet sitede yayınlandıgını biliyorum

Ek Olarak: düzeltmenin yolu var ilk adsenseyi kapatırsam düzelir fakat onuda iptal etmek gibi bi şansım yok cunku yakında pin gelecek onun icin iki arada bi derede kaldım :))

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al