Merhaba arkadaşlar. 2. onayı alınmış bir hesabım var elimde.(Barındırılan Hesap) Bu hesaba yeni kendi sitemi eklemek istediğimde bu şekilde bir yazıyla karşılaştım:
"Barındırma harici web sitelerinizde reklam göstermek istiyorsanız, aşağıdaki formu kullanarak tek seferlik bir başvuru göndermeniz gerekir.
Önemli: Başvurunuzun incelenebilmesi için, aşağıda belirttiğiniz URL'nin bir veya daha fazla web sayfasına reklam kodunuzu yerleştirmeniz gerekir. Başvurunuz onaylanana kadar boş reklamların gösterileceğini unutmayın.
Başvurunuz onaylandıktan sonra, reklam kodunuzu, başka onay gerekmeden istediğiniz web sitesine yerleştirebilirsiniz. Başvurunuz onaylanmazsa, barındırma sitelerinde reklam göstermeye devam edebilir ve gelecekte yeniden başvuruda bulunabilirsiniz. "
Kısaca: Kendinize ait bir siteye reklam eklemek istediğinizde tek sefere mahsus siteniz incelenir eğer siteniz google'ye uygunsa onaylanır ve istediğiniz sitenizde artık onay almanıza gerek kalmadan reklamları koyabilirsiniz diyor.
Google politikalarına aykırı olmayan siteniz varsa belirli bir ücret karşılıgında siteniz üzerinden onaylatmak istiyorum. Boyle bir sitesi olan arkadaşım iletişime geçerse sevinirim.
Kendi sitem: www.leechtr.com bunun gibi sitelere adsense koyulabiliyor ancak bu site üzerinden almaya çalıştığımda yetersiz içerik hatası alıyorum..
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...