Ben adsenseyı bu yolla almıştım ve yayınlamıştım forumda umarım faydalanabilirsin anlatımımdan.
1. Domainizi en az 2 senelık reglemek
2. En önemlisi kaliteli ve adsense uyumlu ve lisanslı bir tema
3. İlk 2 özelliğe sahip olduktan sonra yapmanız gereken kendinize bir kategori belirlemek örneğin,Bitkiler. Kategorimizi belirledikten sonra belirlenen katagori üzerine özgün yazılar yazmak en az 300-350 kelime ve resimli bir şekilde eklemek ve eklediğin resimlerde kendi sitenizin logosunu yapıştırmak. Örnek olarak
bitkiler linkinden adsense onayı aldığım çalışmayı görebilirsiniz.
4. Buraya dikkat yeni bir siteye nasıl hit sağlıcaksınız ve adsenseden onay alıcaksınız sorusu, çok basit arkadaşlar üzülmeyin yapmanız gereken sadece stumbleupon.com ‘ da bir hesap oluşturmak yaklaşık 20 gönderi hakkınız var 1 hesapta stumbleupon.com gelen hitlerin hepsi “organik” sosyal ağ, news.google, direk, giriş olarak analytics algılar ve oradan takip edebilirsiniz. şimdi stumbleupon.com dan kazanacağınız organik hit sayısı eklediğin konu başına 1 link paylaşımına 4 hit gönderir. 20×4 çarparsanız 20 link paylaşımında 80 hit organik olarak kazanmış olup, google analytics ekranına yazdırmış olursunuz.
5.Reddit,Facebook,Linkedin,Google+plus,Pinterest,delicious Sosyal ağlarında özgün olarak paylaştığınız her konu linkini paylaşmak , bunlardanda günlük 20 hit sağlarsanız eder size 100 hit,
6.Hitiniz yetersizmi buldunuz 2. bir stumbleupon.com farklı hesap açarsınız 40×4 yaparsınız edersize 160 günlük hit buda adsense onayı için yeterlidir.
7.Hitler tamamen doğaldır hiçbir sakıncası yoktur aşırıya kaçmadığınız sürece canlı örneği kendi sitemde mevcuttur. 13.06.2014 aktif ettiğim sitemi 16. gününde bu yaptığım işlemlerle adsense onayı aldım. Denemesi bedava arkadaşlar benden bu kadar umarım işinize yarar.
Kaynak :
Adsense almanın püf noktaları