wmaraci reklam
tr.link

Adsense alamama

12 Mesajlar 1.777 Okunma
acebozum
tr.link

onurkaplan onurkaplan Bilgi Paylaştıkça Çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Senior Email Marketing Special
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 2209
  • Beğeniler 100 / 548
  • Ticaret 4, (%100)
Bakin sizde soyluyorsumuz onlari duzeltin gizlilik hakkimizda sayfalar yoksa onlarida ekleyin ama hemen basvuru yapmayin 1 2 hafta bekleyin tekrar basvuru yapin gelen cevaba gore tekrardan bakariz
BerkayYerbasan

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

emlcvdv emlcvdv WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
Google Adsense'de site değerlendirme aşamasında haksızlık olduğu aşikar. Çünkü değerlendirmeyi otomatik yapıyor. Hiç de hak etmeyen sitelerde Adsense görebilirsiniz ama gayet de kaliteli içerik bulunan siteler Adsense'den red yiyebilir. Ben de bu duruma kendimce bir çözüm buldum. Ve bu yöntemle hiç red yemedim. Bunu sizinle de paylaşmak istiyorum.

Google Adsense bir siteyi değerlendirirken sitedeki yazı oranının fazlalığına bakar. O yüzden kabul edilmediyse Adsense koymak istediğiniz site ile Adsense'e başvurmayı kesin. Açın bir blogger blogu ve her gün uzun mu uzun 2-3 makale girin. 1 ayın sonunda Adsense'e başvurduğunuzda çok büyük ihtimal kabul edilirsiniz. Ondan sonra artık Adsense reklamlarınızı legal olan diğer tüm sitelerinizde kullanabilirsiniz. Ama o blogger blogunu da hiç ihmal etmeyin. Ayda bir bile olsa içerik girmeye devam edin. Herhangi bir sebepten Adsense'sinizi kaybederseniz, o blogger blogunu istediğiniz gmail hesabına taşıyıp tekrar Adsense başvurusu yapabilir ve yine büyük ihtimalle kabul edilirsiniz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al