wmaraci reklam

Adsense Alamayanlar İçin 2 senelik Adsense Kullanıcısından Öneriler

18 Mesajlar 2.274 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Konum
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Henüz adsense hesabı almadıysanız, bu rehber işinize yarayacaktır.

İnternet sitenizin kalitesi herşeyden önce gelir. Adsense’nin koyduğu bazı kriterler var. Bu kriterler başlıca şunlardır…

Sitenin amacı ne?
Yazılar özgün mü?
Site uzun süre yayın yapacak mı, sitenin ömrü kısa mı?
Site kurucuları kim? Kimler yönetiyor?
Siteyi yönetenler ne gibi kurallar koymuş, kullanıcı bu siteye girerken neleri kabul eder veya nelere dikkat etmesi gerekir?
Site ne sıklıkla yayın yapıyor?
Ziyaretçiler nereden geliyor, nasıl geliyor, içinde hile var mı?
Siteniz Spam içeriyor mu?
Bu adamlara nasıl ulaşırız?
Tasarımınız Adsense için uyumlu mu?
Ve dahası…
Bunlara göre sitenizi gözden geçirip doğru olanları yaparsanız, elbette güzel bir onay ve mektup ile alacağınız PIN’i garantilersiniz. Sonrası belli. Ödeme alır, ufak ufak para kazanırsınız.

Sitenizin amacı ne?

Bu siteyi kurarken amacınız neydi? Reklam almak mı, hit elde etmek mi, sadece para kazanmak mı, hile yapmak mı? Eğer amacınızı belli eder, sitenizin hakkında kısmında içinizden geçenleri paylaşırsanız, hem ziyaretçiler, hemde Google bunu okuyarak bilgi edinir. Örnek yazıyı aşağıdan kopyalayarak düzenleyebilirsiniz.

Örnek Firma’nın Web Sitesi Yayın Hayatına Başladı

Her zaman en uygun fiyat ve en kaliteli ürün politikasıyla Örnek Firma hizmetinizde. Örnek Firma olarak her zaman sizlere en iyi hizmeti vermek için caba sarfettik. Örnek Firma olarak siz değerli müşterilerimizle daha iyi iletişime geçebilmek için web sitemizi oluşturduk. Web sitemiz üzerindne bizle temansa geçebilir, firmamız ile ilgili yorum ve eleştirilerinizi bize iletebilirsiniz.

Örnek Firma yayın hayatına 1972 yılında başladı. İlk etapta İstanbul Kadıköyde faliyet gösteren firmamız yakın zaman Türkiye ve ardından tüm Türkiye’ye yayıldı. Şuan Türkiye’nin en büyük firmalarından biri olan Örnek Firma dünyanın en iyi firmaları arasına girmek için çalışıyor. Bu uzun serüvenimizde yanımızda olduğunuz ve bize güvendiğiniz için sonsuz teşekkürler.

Web sitemizde siz değerli müşterilerimiz için ürün resimlerini tanıtacağız. Web sitemizin blog alanından sizlere sektörümüzle ilgili son güncel konuları paylaşacak, alacağınız ürünler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmanızı sağlayacağız. İletişim bölümünden sizle kontak kuracak eleştirilerinizi ve yorumlarınızı dinleyecek ve sorununuz varsa çözüm bulacağız. Her işin dijital ortamda yürüdüğü günlerde bizim gibi yenilikçi bir firmanın web sitesi olmaması gerçekten çok yanlış olurdu. Bu sebeple daha fazla geç kalmadan web sitemizi yayın hayatı soktuk.

İlerleyen süreçlerden Örnek Firma olarak web sitemizi daha fazla geliştireceğiz. Bir dükkanın nasıl sürekli kendini yenilemesi gerekiyorsa, örnek olarak yeni tabele, yeni kapılar ve yeni bilgisayarlar v.b web siteleride online bir işletme olduğu için yenilenmesi gerekiyor. Bu sebeple web sitemizi sizlere daha hizmet vermek için sürekli yenileyecek ve geliştireceğiz. Bu etapta web sitemizde kesintiler yaşanmayacak ve yayın hayatına devam edecektir.



Yazılar özgün mü?

Site kuruldu kurulalı alıntı, botla çekilmiş içerik vs paylaşıyorsanız Adsense’yi almanın ne amacı var ki? Bu yüzden yazılar özgün, tarafınızca yazılmış ve daha önce hiçbir yerde aynı şeylerin paylaşılmadığına dikkat edin.

Site uzun süre yayın yapacak mı, sitenin ömrü kısa mı?

Emin olun ki bende bu yollardan geçtim. 6 ay içinde 4 site açıp kapattım. Hiç birinde Adsense’ye erişemedim. Emin olun ki, 1 aylık siteye HİÇBİR GÜVENİLİR REKLAM ŞİRKETİ reklam vermez. Adsense dünya çapında bir markadır. 1 aylık ne olup olmadığı bilinmeyen bir internet sitesine reklam vermez. Bu yüzden sitenizi daha yeni açtıysanız ona reklam almaya çalışmayın.

Site kurucuları kim, kimler yönetiyor?

Eğer kendiniz hakkında yada site hakkında en ufak bir yazı yoksa ve kimseye tanıtmadıysanız, tek amacınız yazı paylaşmaksa bunu unutun. Her kurumsal firma kendini tanıtırken siz tanıtmıyorsanız bu çok yanlış. Google reklam paylaşacağı siteyi tanır, bilgi edinir. Güvenli olup olmadığını ölçer. Bu yüzden kendinizi yada siteniz kurumsal bir platformsa onu tanıtın ve bilgi verin. Bu her zaman işe yarar.

Siteyi yönetenler ne gibi kurallar koymuş, kullanıcı bu siteye girerken neleri kabul eder veya nelere dikkat etmesi gerekir?

Sitenizin kuralları var mı? Sitenin sahibi olarak kullanıcılara ne kurallar koydunuz, kullanıcı sitenize girdiğinden itibaren ne tarz kuralları, sözleşmeleri kabul ediyor? Nelere dikkat ediyor? Bunları belirleyin. Google Adsense için bunları okur, eğer olağan dışı bir durum varsa bunu kabul etmez.

Eğer web siteniz ticaret yada şirket ise, alttaki yazıyı kendinize göre düzenleyerek web sitenize ekleyebilirsiniz.

….. ŞİRKETİ GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI
Mağazamızda verilen tüm servisler ve ,………… adresinde kayıtlı ……………….Şti. firmamıza aittir ve firmamız tarafından işletilir.
Firmamız, çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne şekilde korunduğu belirtilmiştir.
Üyelik veya Mağazamız üzerindeki çeşitli form ve anketlerin doldurulması suretiyle üyelerin kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgileri (isim-soy isim, firma bilgileri, telefon, adres veya e-posta adresleri gibi) Mağazamız tarafından işin doğası gereği toplanmaktadır.
Firmamız bazı dönemlerde müşterilerine ve üyelerine kampanya bilgileri, yeni ürünler hakkında bilgiler, promosyon teklifleri gönderebilir. Üyelerimiz bu gibi bilgileri alıp almama konusunda her türlü seçimi üye olurken yapabilir, sonrasında üye girişi yaptıktan sonra hesap bilgileri bölümünden bu seçimi değiştirilebilir ya da kendisine gelen bilgilendirme iletisindeki linkle bildirim yapabilir.
Mağazamız üzerinden veya eposta ile gerçekleştirilen onay sürecinde, üyelerimiz tarafından mağazamıza elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgiler, Üyelerimiz ile yaptığımız “Kullanıcı Sözleşmesi” ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilere açıklanmayacaktır.
Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve verilen hizmet ile ilgili çıkabilecek sorunların veya uyuşmazlıkların hızla çözülmesi için, Firmamız, üyelerinin IP adresini kaydetmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.
Firmamız, Üyelik Sözleşmesi ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, talep edilen bilgileri kendisi veya işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından doğrudan pazarlama yapmak amacıyla kullanabilir. Kişisel bilgiler, gerektiğinde kullanıcıyla temas kurmak için de kullanılabilir. Firmamız tarafından talep edilen bilgiler veya kullanıcı tarafından sağlanan bilgiler veya Mağazamız üzerinden yapılan işlemlerle ilgili bilgiler; Firmamız ve işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından, “Üyelik Sözleşmesi” ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, üyelerimizin kimliği ifşa edilmeden çeşitli istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma ve pazar araştırmalarında kullanılabilir.
Firmamız, gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.
KREDİ KARTI GÜVENLİĞİ
Firmamız, alışveriş sitelerimizden alışveriş yapan kredi kartı sahiplerinin güvenliğini ilk planda tutmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde sistemimizde saklanmamaktadır.
İşlemler sürecine girdiğinizde güvenli bir sitede olduğunuzu anlamak için dikkat etmeniz gereken iki şey vardır. Bunlardan biri tarayıcınızın en alt satırında bulunan bir anahtar ya da kilit simgesidir. Bu güvenli bir internet sayfasında olduğunuzu gösterir ve her türlü bilgileriniz şifrelenerek korunur. Bu bilgiler, ancak satış işlemleri sürecine bağlı olarak ve verdiğiniz talimat istikametinde kullanılır. Alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler alışveriş sitelerimizden bağımsız olarak 128 bit SSL (Secure Sockets Layer) protokolü ile şifrelenip sorgulanmak üzere ilgili bankaya ulaştırılır. Kartın kullanılabilirliği onaylandığı takdirde alışverişe devam edilir. Kartla ilgili hiçbir bilgi tarafımızdan görüntülenemediğinden ve kaydedilmediğinden, üçüncü şahısların herhangi bir koşulda bu bilgileri ele geçirmesi engellenmiş olur.
Online olarak kredi kartı ile verilen siparişlerin ödeme/fatura/teslimat adresi bilgilerinin güvenilirliği firmamiz tarafından Kredi Kartları **************lığı’na karşı denetlenmektedir. Bu yüzden, alışveriş sitelerimizden ilk defa sipariş veren müşterilerin siparişlerinin tedarik ve teslimat aşamasına gelebilmesi için öncelikle finansal ve adres/telefon bilgilerinin doğruluğunun onaylanması gereklidir. Bu bilgilerin kontrolü için gerekirse kredi kartı sahibi müşteri ile veya ilgili banka ile irtibata geçilmektedir.
Üye olurken verdiğiniz tüm bilgilere sadece siz ulaşabilir ve siz değiştirebilirsiniz. Üye giriş bilgilerinizi güvenli koruduğunuz takdirde başkalarının sizinle ilgili bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Bu amaçla, üyelik işlemleri sırasında 128 bit SSL güvenlik alanı içinde hareket edilir. Bu sistem kırılması mümkün olmayan bir uluslararası bir şifreleme standardıdır.
Bilgi hattı veya müşteri hizmetleri servisi bulunan ve açık adres ve telefon bilgilerinin belirtildiği İnternet alışveriş siteleri günümüzde daha fazla tercih edilmektedir. Bu sayede aklınıza takılan bütün konular hakkında detaylı bilgi alabilir, online alışveriş hizmeti sağlayan firmanın güvenirliği konusunda daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz.
Not: İnternet alışveriş sitelerinde firmanın açık adresinin ve telefonun yer almasına dikkat edilmesini tavsiye ediyoruz. Alışveriş yapacaksanız alışverişinizi yapmadan ürünü aldığınız mağazanın bütün telefon / adres bilgilerini not edin. Eğer güvenmiyorsanız alışverişten önce telefon ederek teyit edin. Firmamıza ait tüm online alışveriş sitelerimizde firmamıza dair tüm bilgiler ve firma yeri belirtilmiştir.
MAİL ORDER KREDİ KART BİLGİLERİ GÜVENLİĞİ
Kredi kartı mail-order yöntemi ile bize göndereceğiniz kimlik ve kredi kart bilgileriniz firmamız tarafından gizlilik prensibine göre saklanacaktır. Bu bilgiler olası banka ile oluşubilecek kredi kartından para çekim itirazlarına karşı 60 gün süre ile bekletilip daha sonrasında imha edilmektedir. Sipariş ettiğiniz ürünlerin bedeli karşılığında bize göndereceğiniz tarafınızdan onaylı mail-order formu bedeli dışında herhangi bir bedelin kartınızdan çekilmesi halinde doğal olarak bankaya itiraz edebilir ve bu tutarın ödenmesini engelleyebileceğiniz için bir risk oluşturmamaktadır.
ÜÇÜNCÜ TARAF WEB SİTELERİ VE UYGULAMALAR
Mağazamız, web sitesi dâhilinde başka sitelere link verebilir. Firmamız, bu linkler vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır. Firmamıza ait sitede yayınlanan reklamlar, reklamcılık yapan iş ortaklarımız aracılığı ile kullanıcılarımıza dağıtılır. İş bu sözleşmedeki Gizlilik Politikası Prensipleri, sadece Mağazamızın kullanımına ilişkindir, üçüncü taraf web sitelerini kapsamaz.
İSTİSNAİ HALLER
Aşağıda belirtilen sınırlı hallerde Firmamız, işbu “Gizlilik Politikası” hükümleri dışında kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir. Bu durumlar sınırlı sayıda olmak üzere;
1.Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlülükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uymak;
2.Mağazamızın kullanıcılarla akdettiği “Üyelik Sözleşmesi”‘nin ve diğer sözleşmelerin gereklerini yerine getirmek ve bunları uygulamaya koymak amacıyla;
3.Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütümü amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi;
4.Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi vermenin gerekli olduğu hallerdir.
E-POSTA GÜVENLİĞİ
Mağazamızın Müşteri Hizmetleri’ne, herhangi bir siparişinizle ilgili olarak göndereceğiniz e-postalarda, asla kredi kartı numaranızı veya şifrelerinizi yazmayınız. E-postalarda yer alan bilgiler üçüncü şahıslar tarafından görülebilir. Firmamız e-postalarınızdan aktarılan bilgilerin güvenliğini hiçbir koşulda garanti edemez.
TARAYICI ÇEREZLERİ
Firmamız, mağazamızı ziyaret eden kullanıcılar ve kullanıcıların web sitesini kullanımı hakkındaki bilgileri teknik bir iletişim dosyası (Çerez-Cookie) kullanarak elde edebilir. Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere bir internet sitesinin kullanıcının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası site hakkında durum ve tercihleri saklayarak İnternet’in kullanımını kolaylaştırır.
Teknik iletişim dosyası, siteyi kaç kişinin ziyaret ettiğini, bir kişinin siteyi hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiğini ve ne kadar sitede kaldıkları hakkında istatistiksel bilgileri elde etmeye ve kullanıcılar için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olur. Teknik iletişim dosyası, ana bellekte veya e-postanızdan veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır. Tarayıcıların pek çoğu başta teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde tasarlanmıştır ancak kullanıcılar dilerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim dosyasının gönderildiğinde uyarı verilmesini sağlayacak biçimde ayarları değiştirebilirler.
Firmamız, işbu “Gizlilik Politikası” hükümlerini dilediği zaman sitede yayınlamak veya kullanıcılara elektronik posta göndermek veya sitesinde yayınlamak suretiyle değiştirebilir. Gizlilik Politikası hükümleri değiştiği takdirde, yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.
Gizlilik politikamız ile ilgili her türlü soru ve önerileriniz için ……………….. adresine email gönderebilirsiniz. Firmamız’a ait aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.
Firma Ünvanı:
Adres:
Eposta:
Tel:
Fax:


Eğer web siteniz bir blog, normal ve kişisel site ise alttaki gizlilik politiaksı sizin için yeterli olacaktır. Düzenleyerek yükleyiniz.

www.siteadi.com olarak kişisel gizlilik haklarınıza saygı duyuyor ve sitemizde geçirdiğiniz süre zarfında bunu sağlamak için çaba sarfediyoruz. Kişisel bilgilerinizin güvenliği ile ilgili tanımlar aşağıda açıklanmış ve bilginize sunulmuştur. Sözleşme hakkında sorularınız olursa lütfen iletisim[at]siteadi.com adresine mail atmaktan çekinmeyiniz. www.siteadi.com olarak ziyaretçilerimizin gizliliği konusu bizim önceliklerimizden biridir.

Çerez Kullanımı

Çerez Nedir?
Çerezler, bilgisayarınızın internet tarayıcısı (Internet Explorer veya Firefox gibi) tarafından kaydedilen ve web tarayıcısının isteği üzerine saklanan küçük dosyalardır. Bu yolla tarayıcınız sizi hatırlar ve tarayıcı geçmişinizi kaydeder.

Çerezler bilgisayarınızda tarayıcınız açık olduğu sürece kısa bir süre için ya da yıllar için kalabilir. Bu site tarafından belirlenmemiş çerezlere sitemiz erişemez.

Çerez Kullanımımız
Bu site şu alanlarda çerez kullanır:

Üyelik ve üye ayarların kaydı esnasında. Bu seçenekle sitedeki oturumunuz, dil ve stil ayarlarınız kaydedilir ve hatırlanır.
Analitik Amaçlarla. Bu seçenekle siteyi kullanan ve nasıl kullandıkları kaydedilir.
Reklam Amaçlı Çerez Kullanımı (üçüncü kişiler tarafından). Eğer bu site reklam alanları oluşturursa siteyi ziyaretçilerinin ziyaret ettikleri sayfaları, benzer sayfaları ve kullanım alışkanlıklarını görmek için çerez kullanabilir. Bu çerezler belki üçüncü kişiler tarafından oluşturabilir. Bu durumda bu site herhangi bir okuma ve yazma çerezlerine erişemez.
Facebook ve Twitter gibi üçüncü sitelerin paylaşım amaçları için. Bu çerezler bu siteler tarafından bağımsız bir şekilde genellikle oluşturulur. Bu durumda sitemiz bu çerezlere ulaşması imkansızdır.
Çerezleri Kaldırma/Etkisizleştirme
Çerezlerin yönetimi ve ayarları tarayıcınızın seçenek/özellik ayarlarından düzenlenmelidir. Bu işlemin popüler tarayıcılarda nasıl yapılacağını aşağıdaki listeden öğrenebilirsiniz:

Internet Explorer
Firefox
Chrome
Safari
Dış Bağlantılar

www.siteadi.com sitesi, internetin doğası gereği birçok farklı internet adresine bağlantı vermektedir. www.siteadi.com link verdiği, banner tanıtımını yaptığı sitelerin içeriklerinden veya gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir. Burada bahsedilen bağlantı verme işlemi, hukuki olarak “atıfta bulunma” olarak değerlendirilmektedir.

Reklam Gizlilik Politikası

www.siteadi.com, Google Adsense reklam sistemi kullanmaktadır.
Bu sistem Google tarafından İçerik için AdSense reklamlarının görüntülendiği yayıncı web sitelerinde sunulan reklamlarda kullanalan DoubleClick DART çerezi içerir.
Üçüncü taraf satıcı olarak Google, sitemizde reklam yayınlamak için çerezlerden yararlanır.
Bu çerezlerini kullanarak kullanıcılarınıza, sitenize ve İnternet’teki diğer sitelere yaptıkları ziyaretlere dayalı reklamlar sunar.
Kullanıcılar Google reklam ve içerik ağı gizlilik politikasını ziyaret ederek DART çerezinin kullanılmasını engelleyebilirsiniz.
Google Web sitemizi ziyaret ettiği zamanlarda reklam hizmeti vermek için üçüncü taraf reklam şirketlerini kullanmaktadır. Söz konusu şirketler, bu sitelere ve diğer web sitelerine yaptığınız ziyaretlerden elde ettikleri (adınız, adresiniz, e-posta adresiniz veya telefon numaranız dışındaki) bilgileri ilginizi çekecek ürün ve hizmetlerin reklamını size göstermek için kullanabilir.
Bu uygulama hakkında bilgi edinmek için ve söz konusu bilgilerin bu şirketler tarafından kullanılmasını engellemek üzere seçeneklerinizin neler olduğunu öğrenmek ve daha fazla bilgi için NAI Self-Regulatory principles for publishers (PDF) belgesinin A Eki’nden yararlanabilirsiniz.

Google AdSense Program Politikaları

Google reklamlarını gösteren siteler aşağıdakileri içeremez:

Şiddet içeriği, ırk ayrımcılığı veya herhangi bir bireye, gruba veya organizasyona karşı şiddet içeren bir tutumda olma
Pornografi, yetişkin veya olgun içerik
Bilgisayar/yazılım korsanlığıyla ilgili içerik
Yasadışı lar ve üretim cihazları
Küfür ve aşırı kaba bir dil kullanımı
Kumar veya kumarhane ile alakalı içerik
Reklamların veya tekliflerin tıklanması, arama yapılması, web sitelerinde gezinilmesi veya e-posta okunması için kullanıcılara ödeme yapılan programlarla ilgili içerik
Web sayfalarının içeriğinde ya da kodunda çok fazla kullanılan, tekrar eden veya alakasız anahtar kelimeler.
Sitenin arama motoru sıralamasını, örneğin sitenizin Sayfa Sıralamasını yükseltmek için yanıltıcı veya aldatıcı içerik ya da tasarım.
Silahların ve silah mühimmatının satışı veya tanıtımı (örneğin, tüfekler, dövüş bıçakları, bayıltıcı silahlar)
Bira ya da sert alkollü içeceklerin satışı veya tanıtımı
Tütün ya da tütün ürünlerinin satışı veya tanıtımı
Reçeteyle satılan ların satışı veya tanıtımı
Özel tasarım ya da ticari marka değeri taşıyan ürünlerin kopyalarının ya da taklitlerinin satışı veya tanıtımı
Dönem ödevlerinin veya öğrenci makalelerinin satışı veya tanıtımı
Yasadışı olan, yasadışı faaliyetleri tanıtan veya başkalarının yasal haklarını ihlal eden diğer her türlü içerik
www.siteadi.com Google Adsense Program politikalarını kabul ettiği için yukarıda bahsi geçen konuları ve uygulamaları içermez.



Site ne sıklıkla yayın yapıyor?

Siteniz bir gün 10 yazı girdikten sonra, 1 ay hiç yazı girmiyorsa, güncel değilse ve bu nedenle hiç ziyaretçi almıyorsa kesinlikle kabul edilmez. İçinizden 10 yazı girmek mi geldi, özgün olmakla birlikte günlere bölerek günde 2 yazı yayınlamanız daha mantıklı olacaktır. İlla 2 değil, eğer günde 10 yazı yazarım diyorsanız ve bu sürekliliği korurum diyorsanız o halde günde 10 yazı daha iyi olacaktır.

Ziyaretçileriniz nereden geliyor?

Google için en önemli 2 yol vardır. Bunlardan birisi Google gibi arama motorları, diğerleri ise sosyal ağlardır. Bu iki yoldan gelen ziyaretçiler organik kabul edilir ve site için yararlıdır. Ama organik hit satıyoruz diyen elemanlardan satın aldığınız hitler Google için hiç yararlı değil, aksine çok zararlıdır. Bu yüzden organik hiti arama motorlarından ve sosyal medyadan elde etmelisiniz. Bu sayede daha hızlı Adsense hesabına sahip olabilirsiniz.

Siteniz Spam mı?

Evet. En önemli konu. SPAM! Bir siteden veri çekerken spam yaparsanız, Adsense’yi geçin Google’dan banlanırsınız ve bir daha o siteden hayır gelmez. Bu yazıyı kısa tutacağım. Site spam ise zaten Adsense banı yersiniz. Bu yüzden SPAM içerik varsa beklemeden silin.

Google size nasıl ulaşacak?

Ulaşım en önemli konulardan birisi. Sitenizde aktif olarak “İletişim, bize ulaşın” gibi sayfaların bulunması gerekir. Bu sayfaları hem sitenize ziyaretçi olarak giriş yapan kullanıcılar, hemde Adsense gibi şirketler için çok yararlı olacaktır. Bu yüzden hemen bir iletişim sayfası edinin. İletişim sayfası kurarken de, e postalarınıza spam yağmaması için email@siteadi.com yerine email [at] siteadi.com şeklinde belirtiniz.

Tasarımınız uyumlu mu?

Adsense politikaları gereği siteniz Adsense reklamları için uyumlu tasarımı olmalıdır. Tasarımınız Responsive, Adsense reklamları için uygun alan bulundurması gerekir. Bu yüzden eğer siteniz çok eski bir tasarıma sahip ve Adsense politikaları için uyumlu değilse, o tasarımdan vaz geçin. Emin olun ki, çoğu reddedilme sorunları tasarımdan kaynaklanıyor.

Ayrıca Google Reklam Yerleşimi politikasını da incelemeniz yararlı olacaktır.

Google reklamları, arama kutuları veya arama sonuçları aşağıda açıklanan şekillerde kullanılamaz:

Araç çubukları dahil herhangi bir türde yazılım uygulamasına entegre edilemez (AdMob’da geçerli değildir).
Pop-up veya arkada açılır pop-up’ların içinde görüntülenemez.
Webposta dahil e-postalara, e-posta programlarına veya asıl odak noktası dinamik içerik (ör. canlı sohbet, anlık mesajlaşma veya otomatik olarak yenilenen yorumlar) olan sayfalara yerleştirilemez. (AdMob’da geçerli değildir.)
E-postalara, e-posta programlarına veya sohbet programlarına yerleştirilemez. (AdMob’da geçerli değildir.)
Sayfadaki öğeler tarafından görünmeleri engellenemez.
İçerik tabanlı olmayan sayfalara yerleştirilemez. (Arama için AdSense, Mobil Arama için AdSense veya AdMob’da geçerli değildir.)
Özellikle reklam görüntülemek amacıyla yayınlanan sayfalara yerleştirilemez.
Logoların, ticari markaların veya diğer marka özelliklerinin hatalı kullanımı nedeniyle, içeriği veya URL’siyle kullanıcılarda sayfanın Google’la ilişkisi olduğu kanısını uyandırabilecek sayfalara yerleştirilemez.
Diğer Google ürün veya hizmetlerinin üstüne, içine veya yanına, ilgili Google ürününe veya hizmetine ilişkin politikaları ihlal edecek şekilde yerleştirilemez.
Şimdi hazır mıyız?

Hepsini uyguladığınıza eminseniz artık başvurmak için herhangi bir engel kalmadı. Bu yüzden yolunuz açık, Adsense‘ye başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz üstteki adımları doğru uyguladıysanız %99 kabul edilecektir çünkü herhangi bir sebep kalmamıştır. Bu sayede kimseden profesyonel yardım almanıza gerek kalmayacak. Çünkü bu işi ücretli yapanlar üstteki kriterleri yerine getiren insanlardır. Sizin farkınız ne? Sadece onlar daha akıllı. Tabii bu yazıyı okuduktan sonra sizde onlar kadar bilgili olacaksınız.

Kaynak ve Sorularınız İçin: my2tech Adsense Rehberi
nettebugun registan soloturk

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

soloturk soloturk Facebook reklamları ..... Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Facebook Reklamları
  • Konum Konya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 37 / 109
  • Ticaret 23, (%100)
kolları sıvayalım öyleyse :)
yararlı olacağını düşünüp işe başlıyorum
kendi adıma bu paylaşımınız için teşekkür ediyorum.
 

 

Asutay Asutay Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 39 / 51
  • Ticaret 3, (%100)
teşekkürler.
 

 

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1309
  • Ticaret 152, (%100)
elinize emeğinize sağlık hocam teşekkür ederim.
 

 

wmaraci
Mersin evden eve nakliyat

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
emeğinize sağlık hocam güzel kaynak olmuş :)
 

 

registan registan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad I** A**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 12 / 28
  • Ticaret 7, (%100)
bazı şeyler hiçte zor değil.
imzamdaki siteyi yeni açtım (1 ay falan oldu)
acemi olarak başvurdum. red geldi
düzenleme yaptım yeniden red geldi
3.defa bazı düzenlemeler yaptım (tema değiştirdim içerik kod oranına bakılıyor diye düşünüyorum)
şuanki tema çok içime sinmedi ama içerik kod oranı yüksek bir tema o nedenle seçtim.
Allah'a şükür akşam üzeri onay geldi.
ilk mesajda yazılanları uyguladığınızda alamamak gibi bir seçenek olmaz diye düşünüyorum.
 

 

www.istanbulhuzurevleri.com

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
registan hocam millet çatur çutur alıyor bir biz alamadık ya deli olacam valla :D
 

 

uzmanabi uzmanabi Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 220 / 77
  • Ticaret 3, (%100)
Güzel yazı. Tesekkur ederim. Adsensem var fakat faydalı bilgiler.
 

 

FastTrade FastTrade Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım & Seo
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 3, (%100)

registan adlı üyeden alıntı

bazı şeyler hiçte zor değil.
imzamdaki siteyi yeni açtım (1 ay falan oldu)
acemi olarak başvurdum. red geldi
düzenleme yaptım yeniden red geldi
3.defa bazı düzenlemeler yaptım (tema değiştirdim içerik kod oranına bakılıyor diye düşünüyorum)
şuanki tema çok içime sinmedi ama içerik kod oranı yüksek bir tema o nedenle seçtim.
Allah'a şükür akşam üzeri onay geldi.
ilk mesajda yazılanları uyguladığınızda alamamak gibi bir seçenek olmaz diye düşünüyorum.


Sitenize bu tema ile mi başvuru yaptınız abi ?
 

 

qaraqter qaraqter WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
her adsense alan kazanamıyorki buda var bende var adsenseler duruyor öyle kazanç pek olmadığı için aldım duruyo sadece.
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al