lostyazilim

Adsense alamıyorum!

6 Mesajlar 680 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

habersendromu habersendromu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 11 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar herkese merhaba,
benim bir blogger sitem vardı bir de youtube hesabım ben 2014 yılında ban yedim adsense ban daha sonra youtube ile hesap acmaya çalıştım kabul edilmedi. Daha sonra öğrendimki ban yiyen kişi bir daha hesap açılmıyormuymuş babamın üzerine yaptım hesabı habersendromu.com ilk başvurumu 2 gün önce yaptım 2. aşamada red cevabı aldım. Ben adsense alamıcakmıyım!

wmaraci
reklam

egeli435 egeli435 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek elektrik
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** B**
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 4 / 11
  • Ticaret 6, (%50)
bende adsense alamıyordum youtube adsense hesabım olduğu için sürekli red cevabı alıyordum geçenlerde buradaki paylaşımlardan birini okudum şunlar yazıyordu modemi sıfırla,google geçmiş,çerezleri komple sil,chrome dan başvuru asla yapma,exploerdan yap bu söylenenlerin hepsini yaptım ilk gün 1.onay 8.gün sonunda 2.onayı geçtim kardeşim istersen siteme göz atabilirsin www.aktuelurunhaberleri.com

• Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 11 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Siteni inceledim şuan başvurumum 2.aşamasındayım eğer onaylanmazsa dediklerini yapacağım. Ben ban yediğim için takip ediliyor olabilir ıp adresim olmadı internet cafeden yapacam başvuru:) teşekkürler bilgiler için benim sitemde
www.habersendromu.com

dragonwx dragonwx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 121 / 127
  • Ticaret 15, (%100)
Arkadaşlar IP olayı tamamen hikaye, koskaca Google bir IP değişikliğini anlamıcak değil, zaten şuan aklımda değil ancak google ın bilgisayarları sınıflandırdığı ayrı bir sınıflandırması var, adsense olayına gelirsek forumda yazan her şeyi denedim ben (internet explorer dan girme vs vs) 2 defa 2. onaydan alamadım sonra isim değiştirirek başvuru yaptım direk kabul ettiler isimle alakalı olabilir sizinde.
Toroslar

kişi bu mesajı beğendi.

İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
wmaraci
wmaraci

macgezgini macgezgini www.macgezgini.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek prensipler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 281
  • Beğeniler 0 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
olumsuz olursa pm at sana 2 reklam firması vereyim boş duracağına akmasa da damlar hitin varsa ok :)

tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.

• Üyelik 30.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 11 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
reklamporttan onay aldım şuan bekliyorlar ama adsense 2.onayda olduğu reklam koyamıyorum. Siz hangi reklam firmalarını önerirsiniz?

Ek Olarak: arkadaşlar size bir şey soracaktım şimdi kardeşimin youtube ile alınmış adsense hesabı varmış onun adsense hesabını kullanıp reklam oluştursam sorun olur mu?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al