-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar herkese merhaba,
benim bir blogger sitem vardı bir de youtube hesabım ben 2014 yılında ban yedim adsense ban daha sonra youtube ile hesap acmaya çalıştım kabul edilmedi. Daha sonra öğrendimki ban yiyen kişi bir daha hesap açılmıyormuymuş babamın üzerine yaptım hesabı habersendromu.com ilk başvurumu 2 gün önce yaptım 2. aşamada red cevabı aldım. Ben adsense alamıcakmıyım!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşlar IP olayı tamamen hikaye, koskaca Google bir IP değişikliğini anlamıcak değil, zaten şuan aklımda değil ancak google ın bilgisayarları sınıflandırdığı ayrı bir sınıflandırması var, adsense olayına gelirsek forumda yazan her şeyi denedim ben (internet explorer dan girme vs vs) 2 defa 2. onaydan alamadım sonra isim değiştirirek başvuru yaptım direk kabul ettiler isimle alakalı olabilir sizinde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
olumsuz olursa pm at sana 2 reklam firması vereyim boş duracağına akmasa da damlar hitin varsa ok :)
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
reklamporttan onay aldım şuan bekliyorlar ama adsense 2.onayda olduğu reklam koyamıyorum. Siz hangi reklam firmalarını önerirsiniz?
Ek Olarak: arkadaşlar size bir şey soracaktım şimdi kardeşimin youtube ile alınmış adsense hesabı varmış onun adsense hesabını kullanıp reklam oluştursam sorun olur mu?