-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
inş müh
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
haklısınız. Çok aydınlatıcı oldu ilginizden dolayı teşekkür ederim. son olarak siteye baktıysanız değerli yorumlarınızı beklerim.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteyi kuralı üc gün oldu yemek sitesi 15 adet özgün tarif girdim dördüncü gün adsenseye basvurdum 6çcı günde siteye reklam kodlarını yayınlamaya basladım.Adsense yeni siteler icin ileriye dönük olmasına özgün olmasına ve kalitesine bakıyor sanırım.Sitenizi hazır hale getirip basvurun.Ben üc adsense hesabı aldım ücündede bu sekilde sorun yasamadan aldım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim arkadaşlar :) dikkate alacağım söylediklerinizi
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu benim 4. adsense üyeliğim. Nedendir bilmiyorum ama pek iyi anlaşamıyoruz adsense ile. Kapatıyorlar hemen. :)
Üyelik almak kadar arayı sıcak tutmak da önemli. ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Adsense türkiyeye karşı çok sıkı kurallar uyguluyor. Bunun bir sebebi de malesef bizim webmasterlerimizin olayı abartması.
Gelelim adsense almak için ne yapmak lazım. Öncelikle blogger üzerinden hesap almaya çalışmanız bir google hizmetiyle diğer google hizmetine başvuru yapmış olacağınız için 1-0 önde başlamanızı sağlıyor.
Bloggerdan bloğunuzu ingilizce isim, soyisim ve adres bilgilerini eksiksiz olarak doldurarak alın. Hergün 2 adet ingilizce özgün makale girerek 1 hafta boyunca içerik ekleyin ve blogger panelinden aksam 20:00 ile 22:00 arası adsense başvurunuzu yapın. %90 hesabınız bir kaç saat içerisinde onaylanacaktır. Sonrasında bilgilerinizi gerçeği ile değiştirin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Moda Tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
weebly üzerinden blog açıp adsense başvurusu yapabiliyorsunuz ama %50 sini weebly alıyo.
http://www.abiyefatih.com