-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar. Adsense Alamıyorum yardım edebilecek biri var mı ?
Site : b e s y o t i m e . c o m
1 kişi bu mesajı beğendi.
Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ücretli yardım isterseniz PM atabilirsiniz. Uç farklı paket ile Adsense garantili çalışıyoruz PM bekliyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Vedatpolat , adsense alabilmek için içerikleriniz tamamı özgün olduğundan emin olun ve içerikleriniz doyurucu kullanıcı odaklı olsun. En az 300-400 kelimelik ve 50 60 adet içerik olmalı daha sonra gmail hesabı kullanırken, gerçek profil olsun örneğin ad soyad şeklinde oluşturulmuş bir gmail hesabı gerçek profil bilgileri girilmiş ve gerçek bir fotoğrafınızı ekleyin hesabınıza daha sonra bu hesapla başvurunuzu gerçekleştirin büyük olasılıkla onay gelecektir. Gmail hesabı alınmış ise yaşadığınız ilin plakasını sonuna ekleyebilirsiniz.
Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Vedatpolat , rica ederim içerikleriniz özgünse sorun olmayacaktır adsense onayı alabilirsiniz.
Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
ÇevikK
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bahadir32 adlı üyeden alıntı
Vedatpolat , adsense alabilmek için içerikleriniz tamamı özgün olduğundan emin olun ve içerikleriniz doyurucu kullanıcı odaklı olsun. En az 300-400 kelimelik ve 50 60 adet içerik olmalı daha sonra gmail hesabı kullanırken, gerçek profil olsun örneğin ad soyad şeklinde oluşturulmuş bir gmail hesabı gerçek profil bilgileri girilmiş ve gerçek bir fotoğrafınızı ekleyin hesabınıza daha sonra bu hesapla başvurunuzu gerçekleştirin büyük olasılıkla onay gelecektir. Gmail hesabı alınmış ise yaşadığınız ilin plakasını sonuna ekleyebilirsiniz.
Ben geçen gün 10 adet makale ile adsense aldım. Makalenin aman aman önemi olduğunu zannetmiyorum.
İnanmak, sizi kalkış rampasından fırlatacak olan ateşleme düğmesidir. (Denis Waitley)