-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
adsense almak ve kendime gelir sağlamak amacıyla aşağıdaki iki site fikri kafamda acaba bu itelere google adsense verirmi
1 site : kamu memur haber ilan sitesi yapmak makaleleri özgün girip altına kaynak belirtmek
2. site : kadın moda üzerine site kurmak yazılar özgün olucak ancak bazı konuları vikipedia gibi yerlerden kaynak göstericemki konuları daha detaylı halini okumak isteyenler oradan detaylı halini okuyabilirler
sizce bu sitelerime adsense alabilirmiyim
veya tavsiyeleriniz varsa şunu şöyle yap makalelerine kaynak belirtme daha kolay adsense alırsın diye tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öncelikle şunu demek istiyorum. AdSense alırken şu şekilde almıştım: Güncel olan haberleri programla değil de manuel olarak elimle tüm cümle yapısını değiştiriyordum. Bu şekilde 50-60 içerikle aldım. Tabi yazılara tık gelmesi de önemli Facebook gruplarına vs. gir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba cevabın için teşekkürler
aynı şekilde bende içerikleri elimle kendim düzenleyerek manuel girip ortalama 10 kategoriden toplam 150 adet makele girip ve bu sırada face twiter girip yerlerden yayınımı yapıp sayfanın adını duyurduktan sonra başvurmayı düşünüyorum ama tek çekincem o ilanlar için adsense verirmi google
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adsense haber sitelerine reklam vermiyor benim bildiğim kadarıyla.
Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame