-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yeni bir site açtım. Sitemi açalı henüz bir (1) ay olmadı. Blog tarzı ve haftada bir yazı yazıyorum. Haftada bir yazı az da olsa benim için en fazlası bu. Vakit bulup yazı yazmak ve okunacak yazı yazmak zorluyor ve çokça vakit alıyor.
Siteme gelenler git gide artıyor. Bir yandan takipçilerim de olmaya başladı. Çoğu yakın çevrem ama yine de siteye katkıları oluyor. Siteye biraz hit gelirken hafiften de para gelmeye başlasa fena olmaz diye düşünüyorum. AdSense başvurumu gönderdim ancak "Yetersiz içerik" yanıtı aldım. Sitemin ve içeriklerimin sizce neye ihtiyacı var?
Site adresim imzamda bulunuyor. İnceleyip yorumlarınızı, eleştirilerinizi gönderirseniz sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Borsa
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Abicim yetersiz içerik ne demekse ona ihityacı olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Siz bana PM göndermiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Buradan size birkaç tavsiye vereyim.
Öncelikle sitenizde sadece 4 adet makale var. 4 adet makaleyle Adsense'den onay almanız bir mucize olurdu. Sitenize düzenli ve özgün olarak makale girmeye devam edin. Yaklaşık 1 ay süre bunu devam ettirdikten sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
Ayrıca 1-2 ipucu da vereyim, Adsense onayı için sitenizi kontrol eden kişiler tasarıma önem verirler. Bu her ne kadar fazla dile getirilmese de sitenizin kullanıcıya uygun olmasındaki kasıt budur. Güzel tasarımdan kastım 50-100 dolarlık temalar değil, sade ve kullanıcı odaklı temalar.
Bunlara dikkat ederseniz yakın bir süreçte kolaylıkla onay alabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben 15 içerikle aldım. Siteyi zaten AdSense için açmıştım, aldım.
Siteyi yazmamışım. ismailkarsli.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu ay beşinci içeriği ekleyeceğim. Önümüzdeki ay 5 içerik ekleyip başvurayım o zaman. 2 ayı tamamlamış olurum ve 10. içeriği ekleyip başvurumu yaparım. Sanırım benim sitemde kabul olur
Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ücretli garantili destek sağlayabilirim. 3 farklı paket ve farklı ücret seçeneği ile Adsense almanıza yardım edebilirim.