-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Adsense eninde sonunda kapanır doğru söylemişler. Pop ip ve link kısaltma ile kazanırsın eğer hitin yüksekse
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adsense tekrardan kapatılmasa yeni domain ve hosting alıp yapacaktım kapatılmayacağına emin olamadım 2 kişiden biri bir şey olmaz diğeri ileride birden kapatılır diyor :/
KingEray
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
dostum adsenseyi popup ve link kısaltma ile ziyan edersen git hemen balkondan atla başkada bişe demiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum adsense hesabım önceden kapatıldı yeniden onay aldım.
Önceden kapatıldığı için şimdi hiçbir şey yapmasam bile ödeme almadan kapatılacaktır diyorlar bu yüzden bu fikri düşünüyorum
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
öncelikle belirteyim ki yukarda linkini verdiğiniz site adsense nin resmi bir destek sitesi değil. Özel bir forum sitesi.
Adsense politikalarına uymadığınız sürece nekadar hesap açarsanız açın kapanacaktır. Bende var aynı numara isim ve adrese kayıtlı hesap fakat şuan yedek durduğu için kapanmıyor ancak bu kesin olarak kapanmayacağı anlamına gelmez. Yarın reklam göstermeye başladığında sorgusuz sualsiz kapana bilir. Kesin garanti bir cevabı kimse veremez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
katatılıcak diye bişey yok ayrıca aynı isim ve telefonla alırsanda kapatılıcak demişler ama ben yıllardır alıyorum satıyorum satıyorum ne kapanma oldu ne bişey duyduklarına inanma tamamen google bağlı bişey kafasına göre takılıyor google kimin yasaklıyor kimini yasaklamıyor sen normal şekilde kullanmaya devam et gerisine karışma.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye