-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar Adsensenin yanında bir başka bir reklam ağı kullanmak istiyorum.
Admatic firmasını 2gün denedim hiç memnun kalmadım.
Analiz verilerim hitimi 240 gösterirken Admatic reklam gösterimi ise 58 olarak görülüyor. Bu sebepten dolayı başka bir reklam ağı aramaktayım.
Web sitem memurlara hitap ettiğinden dolayı adult olmayan gösterim ve tbmsi yüksek olan reklam ağı önerileriniz nelerdir ? Birde öneri sunacak arkadaşlar alt limit ödemesi kaç tl'dir ?
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
70136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
admatic diyebilirim raporlamalarla ilgili de herhangi bir sorun yaşamadım şimdilik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Admatic firmasını 2gün denedim hiç memnun kalmadım.
Analiz verilerim hitimi 240 gösterirken Admatic reklam gösterimi ise 58 olarak görülüyor. Bu sebepten dolayı başka bir reklam ağı aramaktayım.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Admatic in sayımları çok kötü site hitiyle aynı olmuyor
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önce AdVoly vardı. Çok memnundum. Adsensenin en iyi alternatifiydi diyebilirim. Ama şuan hizmet vermiyor diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben Admatic kullanıyom ve memnun sayılırım. Admatic tekil hit sayımı yapıyor. Özellikle mobilde in page iyi kazanç sağlıyor. Mobil in page her ayın genelde 1'i ile 25'i arasında ecpm'de 2 TL'nin altına düşmüyor.. Ödemelerde de sorun olmuyor. Limit 50 TL. Örnek vermek gerekirse Nisan ayına kadar olan kazancın 50 TL'ye ulaştıysa ödeme Mayıs sonunda yapılır. Birçok alternatif reklam ağını deneyen birisi olarak Admatic'i ilk sıraya yazarım. Eğer günlük ziyaretçi sayınız yüksekse iyi gelirler elde edebilirsiniz.
Bu arada Areklam var, onu da deneyebilirsin fakat ödemeleri konusunda bilgi sahibi değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Admatic'in, Analytics veya farklı bir sayım aracı ile gösterim sayısının aynı olmaması gayet olağan bir şey. Zira, reklam aynı IP'ye gün içerisinde maksimum 2 kere gösteriliyor.
smnkz
The Best or Nothing!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Adsense kullanan bir siteye Admatic eklendikten sonra Adsense gelirlerinde bir değişiklik oluyor mu arkadaşlar? Düşüş yaşanır mı?
Birde günlük 10k hitte gelirler ne seviyede ortalama Admatic'te acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
smnkz adlı üyeden alıntı
Adsense kullanan bir siteye Admatic eklendikten sonra Adsense gelirlerinde bir değişiklik oluyor mu arkadaşlar? Düşüş yaşanır mı?
Birde günlük 10k hitte gelirler ne seviyede ortalama Admatic'te acaba?
Düşüş oluyormu bilmiyorum ama search console da engellenen sitelerde falan sorunlar çıkmaya başlıyor.
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
Hepgel
bilgisayar elektrik elektronik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Selamlar öncelikle herkese hayırlı sabahlar ve, hayırlı Ramazanlar
hocam ben 3 firma kullandım adsense dışında tavsiye ederim 1 popads.net 2 popmyads.com 3 reklamsore hitiniz iyi ise deneyebilirsiniz iyi forumlar.
not : reklamsore dışındakilerin ödemesi paypal ve diğer ödeme yolları reklam store de, banka havalesi var paylal türkiyeye, ödemeleri kapadı bu sebeple forumlarda ufak bir mokisyonla bozdurabilirsiniz.
reklam storeden , ayın 1 de ödeme alaacağım ilke defa diğerlerinden ödeme aldım.
Selamlar