Arkadaşlar ben bu işler ile yeni yeni ilgileniyorum. Araştırdıkça yine de aklıma sorular takılıyor. Bunlara yanıt bulabilmek için bu başlığı oluşturdum. Öncelikle; okuduğum kadarı ile Amerika hesapları kolay kolay banlanmıyor ve bunun yanında ufak tefek faydaları daha dokunuyormuş. Benim Amerikada yaşayan bir arkadaşım var. Adsense konusunda kendisinden yardım istemeyi düşünüyorum. İşte sorular burada başlıyor.
- Sadece adrese mi pin gidecek ? Yoksa vatandaşlık numarası vs gibi şahsi bilgiler de isteniyor mu ?
- Adrese kaç defa pin gider ?
- Bildiğim kadarı ile TR bankaları ile ödeme alınamıyor. Payoneer kullanmam gerekecek. Başka bir yolu var mı ?
- Domainlerim GoDaddy kayıtlı, sunucularımın da ABD olması önemli mi ? Yeni reseller aldım da TR lokasyonlu.
- Yıllardır kullandığım GMail hesabımı mı kullanmalıyım yoksa yeni bir hesap mı açmalıyım sizce ?
- Bir de Yemek Tarifi Sitesi, Spor Haberi Sitesi ile ilgili birer adet site ile başvuru yapmayı düşünüyorum. Günlük 3-5 er adet özgün konu girdikten sonra 10 gün sonra başvuru yapmayı düşünüyorum. Erken mi olur ?
Bu sorularıma bilen arkadaşlar yanıtlayarak yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.