lostyazilim
tr.link

Adsense apk izni ?

13 Mesajlar 1.557 Okunma
lstbozum
tr.link

ceprobot ceprobot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 11 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

Zuperman adlı üyeden alıntı

Sizi anlıyorum ve katılıyorum siteyi değişik bir yapıda sunucam sadece sunucu masrafları ıcın adsense kabul edermi etmezmi davasındaydım dedıgınız gıbı bende o ban yıyenlerı gorduğum için konu açmak istedim sağolun değerli yorumunuz için :)

Ayrıca demişşinizki Dosya linklerini Google Playe vereceğim. Ziyaretciler google playden indirebiliyorsa neden sizin sitenize gelsin ?

Mesela sizin sitenize geldim tıkladım google playe gittim daha orayı bırakıp size neden geleyim :D

Paravan site gibi bişiy olacak... Yapabiliyorsanız dosyaları kendi serverinize atınki farkınız olsun Değilmi ?

wmaraci
reklam

Orca35 Orca35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 5, (%100)
söylediğine katılmyorum Android oyun hileleri paylaştığım sitem var 3-4 ban yemedi,Ayrıca hesap tamamen onaylandı.

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

Orca35 adlı üyeden alıntı

söylediğine katılmyorum Android oyun hileleri paylaştığım sitem var 3-4 ban yemedi,Ayrıca hesap tamamen onaylandı.

tablettr.blogspot.com

hocam keske sitenizi paylaşmasaydınız şikayet alabilir bu arada örnek çok güzel ve kafama yattı sayenizde :)

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al