lostyazilim
tr.link

Adsense Ban Kaldırma

6 Mesajlar 4.239 Okunma
acebozum
tr.link

adwenture adwenture WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek blogçuluk
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Evet arkadaşlar, bir çok site sahibi masraflarını çıkartmak veya daha fazla gelir etmek amaçlı olarak adsense reklam hizmetini kullanmaktadır. Adsense ile ilgili google baya kural kaide çıkarttı ve baktı ki iş böyle olmuyor önüne geleni banlamaya başlamadı.

Burada bizim anlatmaya çalıştığımız olay ise bandan kurtulmaktır. Olası yüzdesi neredeyse SIFIR diyebilirim ama denemekte fayda var tabii ki.

İlk olarak bu adrese girin. Adsense yardım ve tatışmalarından kesinlikle adsense kuralalrını ve kaidelerini iyi öğrenin. reklam nasıl yerleştirilir, ne tür içerik olmalıdır vb gibi şeyleri iyi bilin.

Eğer ki siteniz sadece adsense odaklıysa tüm içeriğinizi silin ve sitenizi temizleyin. Google webmaster toolsu da kullanarak indexlerinizi de temizleyin. Buradan sitenizi yeniden değerlendirmek için google a bildirin.

Son olarak ise adsense [-att-] google.com adresine gerekli düzenlemeleri yaptığınızı bilbildirir bir mail atın ve adsense için yeniden müracaat edin.

Eğer ki siteniz fazla kazanç elde eden bir siteyse zaten kabul edilmez. fazla kazanıyorsanız büyük ihtimalle banlı değilseniz bile bir banlanacağınız anlamına gelir. Hele ki içerde birikmiş yüklü meblağlar bekletiyorsanız mutlaka banlanacaklar listesine girmişsinizdir demek oluyor. Hemen paranızı kurtarın ;)

ALINTIDIR
http://www.webmasterbulten.com/adsense-ban-kaldirma.html

elektronikssl
webimgo

retrospektif retrospektif WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 105 / 145
  • Ticaret 7, (%100)

adwenture adlı üyeden alıntı

İlk olarak bu adrese girin.

Link eksik ;)

Eğer ki siteniz fazla kazanç elde eden bir siteyse zaten kabul edilmez. fazla kazanıyorsanız büyük ihtimalle banlı değilseniz bile bir banlanacağınız anlamına gelir. Hele ki içerde birikmiş yüklü meblağlar bekletiyorsanız mutlaka banlanacaklar listesine girmişsinizdir demek oluyor. Hemen paranızı kurtarın ;)

ALINTIDIR

Yüklü miktarlardan kastınız nedir?

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)

Evet arkadaşlar, bir çok site sahibi masraflarını çıkartmak veya daha fazla gelir etmek amaçlı olarak adsense reklam hizmetini kullanmaktadır. Adsense ile ilgili google baya kural kaide çıkarttı ve baktı ki iş böyle olmuyor önüne geleni banlamaya başlamadı.

Burada bizim anlatmaya çalıştığımız olay ise bandan kurtulmaktır. Olası yüzdesi neredeyse SIFIR diyebilirim ama denemekte fayda var tabii ki.

İlk olarak bu adrese girin. Adsense yardım ve tatışmalarından kesinlikle adsense kuralalrını ve kaidelerini iyi öğrenin. reklam nasıl yerleştirilir, ne tür içerik olmalıdır vb gibi şeyleri iyi bilin.

Eğer ki siteniz sadece adsense odaklıysa tüm içeriğinizi silin ve sitenizi temizleyin. Google webmaster toolsu da kullanarak indexlerinizi de temizleyin. Buradan sitenizi yeniden değerlendirmek için google a bildirin.

Son olarak ise adsense [-att-] google.com adresine gerekli düzenlemeleri yaptığınızı bilbildirir bir mail atın ve adsense için yeniden müracaat edin.

ALINTIDIR

1. Nereden alıntıladığını yazarsan asıl sahibinin hakkını yememiş olursun.

2. Madem alıntı yapıyorsun direk c/p yapmak yerine önce eksik kopyalanan yerleri düzenlersen iyi olur.

3. Google sitenin gelirine göre kabul etseydi Youtube veya MSN.Com.TR'de reklamları yayınlanmazdı.

Gaza geldim bir an :D

kasparow116 kasparow116 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 359
  • Beğeniler 74 / 96
  • Ticaret 10, (%100)
konu dışı: youtube Google'a ait zaten. Ayrıca banlanan hesaptaki para geri gelmez. O paralar geri ödeniyor sahiplerine.

Öğretmenlikte.
wmaraci
wmaraci

msa52 msa52 Web Tasarım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Tasarım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 917
  • Beğeniler 142 / 175
  • Ticaret 40, (%100)

kasparow116 adlı üyeden alıntı

konu dışı: youtube Google'a ait zaten. Ayrıca banlanan hesaptaki para geri gelmez. O paralar geri ödeniyor sahiplerine.

kesinlikle katılıyorum.

-Bura komple benim.

alparslan alparslan Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 27 / 39
  • Ticaret 9, (%100)
Ben ban yediğimde parayı ödemişlerdi. Belki de ödemeyi yapıp öyle banlamışlardır ama ödeme günü ban yedim :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al