-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
Adsense banka bilgilerini tanımlarken banka hesap sahibi kısmına malumunuz Türkçe karakter girilmiyor, bunu Google kendi yardım forumunda da açıklamış, eyvallah tamam da Türkçe karakter olarak girmeyince de Google'dan mail geliyor hesap bilgileriniz yanlış diye.
Bu konuda biraz bir şeyler okudum, kimi demiş ki "Türkçe karaktersiz girince olur." Cevabım hayır olmuyor. Ya da hangi bankanınki oluyorsa onu söyleyin varsa hesabım o bankayı deneyeyim. Vakıfbank olmuyor. Tamamen sallıyorum. Adım ÖMER ÖZTÜRK ise OMER OZTURK olarak girince olmuyor.
Kimi demiş ki evet olmuyor ama Google buna bir çözüm de bulamadı henüz. E o zaman nasıl alacağız ödememizi?
Arkadaşlar bir fikriniz yoksa bile en azından bana Google'a ulaşabileceğim bir iletişim formu (forum değil form) linki ya da e-posta adresi falan verir misiniz? Şu saatten sonra adımı soyadımı da değiştiremem ki.
Teşekkürler, iyi akşamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Ben İş Bankası kullanıyorum ve 1 senedir herhangi bir sorun olmadı. Sizde deneyin İş Bankası hesabınız var ise.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
NovemberNight
kardeş sorun türkçe harf kullanamamakta degil sorun banka ibanını eklerken şube secememek iban merkez olarak karsımıza çıkıyo ve sadece sende degil baya bir kişide bu mevcut sorun 5 gündür bende deniyorum hesabımda iş bankası adına ama degisen bisey yok beklicez maalesef.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Kasiyer
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, test ödemesi için bende banka hesabımı defalarca tanımlamaya çalıştım fakat bankaya test ödemesi gitmediği gibi, birde şimdi doğrula linkini tıkladğımda karşıma çıkan herhangi girmem gereken bir rakam tablosu çıkmıyordu. Daha sonra bende sizler gibi acaba Türkçe karakter sorunumu var dedim kendi kendime ve adsensedeki profilime tekrar baktım inceledim. Ü Harfi yüzünden olmayabilir diye düşündüm soy adımı büyük harf yazdım ve u harfini kullandım. profilimi güncelledim. Sonra adsense de ki saat dilimi ayarını kontrol ettim. Avrupada gözüküyordu. Bunu da istanbul yapıp Birincil banka hesabımı tekrar güncelledim ve kayıt ettikden çok kısa süre sonra. Gelen maillerdeki oturum aç linkine tıklayarak oturum açtım. Test ödemesi doğrulama sayfasına geldim ve bu sefer karşıma ödenecek olan tablo çıktı yani rakam girebiliyorum.
Derdimi tam anlatamadım ama kısaca
1: profili güncelle
2: gelen maildeki linkten oturum aç
3: Kontrolünü yap
4: Herşey yolundaysa bekle :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
CoderBY
www.mistikfrm.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet